Piesakies dalībai Madonas novada Mājas kafejnīcu dienās 2023!

ziņa publicēta 02.03.2023
Lielāks foto Aicinām ikvienu entuziastu pieteikt dalību Mājas kafejnīcu dienās (MKD) Madonas novadā. Iepazīt novada mentalitāti, tradīcijas un interesantos ēdienus aicināsim 11., 12. un 13. augustā, vasaras un tūrisma pilnbriedā!


Pieteikšanās un sīkāka informācija
:
tic.cesvaine@madona.lv vai pa tālr. 26172637 no 15. februāra līdz 20. martam.

Tikšanās:
21. martā Madonas biznesa attīstības centrā, Saieta laukumā 2, Madonā plkst. 15.00: iepazīsimies savā starpā, atbildēsim uz jautājumiem un dalīsimies ar akcijas iepriekšējo gadu pieredzi un ideju daudzveidību.


Lieliska iespēja palepoties ar savas vietas stāstu, cilvēkiem un ēdieniem! Vai tie būtu gadu gaitā labi pārbaudīti ēdieni, kas labi garšo pašiem, vai dzimtas mantojumā atstātas senas un interesantas receptes, kam pievienotas jaunas garšas, tas ir pašu saimnieku iedvesmas un izvēles ziņā. Katras Mājas kafejnīcas atmosfēru ieteicams papildināt ar kādu nelielu, bet interesantu aktivitāti vai izklaidi – izstādi, radošo darbnīcu, ģimenes ansambli, kaimiņu vai draugu akordeonistu, audēju vai grozu pinēju, kas kaut  kā piestāv šai vietai!

MKD dalībniekiem NAV jābūt reģistrētiem kā uzņēmējiem vai ēdināšanās pakalpojumu sniedzējiem. Piedalīties iespējams gan vienu, gan visas trīs dienas. Saimniekiem notiks praktiskas apmācības un semināri Zoom platformā ar ieteikumiem viesu uzņemšanai, vizuālās identitātes veidošanai, mārketinga aktivitātēm, kā arī PVD konsultācija. Dalībnieki varēs prasīt un saņemt atbalstu no organizatoriem un koordinatoriem.

Pagājušajā gadā Madonas novads MKD akcijā piedalījās pirmo reizi ar 11 Mājas kafejnīcām, kuras apmeklēja ap 1200 viesu. Tas bija veiksmīgs pienesums novada tūrisma apritē. Šogad gaidām papildinājumu, lai augustā visi kopā radītu lielisku garšu ceļojumu mūsu novada ciemiņiem!

Kas var kļūt par “Mājas kafejnīcu”?
  • esošs tūrisma uzņēmums, kas ikdienā nepiedāvā ēdināšanas pakalpojumus (apskates saimniecības, muzeji, viesu mājas u.c.);
  • esošs uzņēmums, kas sniedz ēdināšanas pakalpojumus, izstrādājot kādu īpašu šīs dienas ēdienu un piedāvājumu, kā arī īpašu izklaidi;
  • esošs uzņēmums jebkurā citā nozarē (zemnieku saimniecība, pārtikas ražotne, amatnieku darbnīca u.c.);
  • vietējie iedzīvotāji savās mājās un sētās;
  • pašvaldību organizācijas (skolas, kultūras iestādes) un sabiedriskas organizācijas (biedrības, draudzes u.c.);
  • sadarbības modelis, savstarpēji apvienojoties: ēdināšanas uzņēmums + apskates saimniecība vai kultūrvieta, amatnieki + mājražotāji u.c.

Dalībnieka pienākumi:

  • izstrādāt savas kafejnīcas piedāvājumu (ēdienkarti un papildus aktivitātes, izklaides, meistarklases u.tml.) un iesniegt to koordinatoram;
  • piedalīties plānotajās apmācībās, semināros;
  • iesaistīties sava piedāvājuma un kopējās akcijas reklamēšanā;
  • veikt apmeklētāju uzskaiti un sniegt organizatoriem atsauksmes pēc pasākuma.


Mājas kafejnīcu dienas Madonas novadā organizē Madonas novada tūrisma centri, sadarbībā ar lauku tūrisma asociāciju “Lauku ceļotājs” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamentu.

Plašāka informācija - www.majaskafejnicas.lv

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes