Konkurss "Kālezera putni"

ziņa publicēta 01.04.2021
Lielāks foto Noskaidro interesantus faktus par Latvijā un Kālezerā mītošajiem putniem, kādu no viņiem nofotografē vai uzzīmē, un laimē balvas no Madonas novada, Vestienas pagasta Kāla ezera apkārtnes tūrisma pakalpojumu sniedzējiem.

KONKURSA  „KĀLEZERA PUTNI” NOLIKUMS

KONKURSA ORGANIZĒTĀJS
Biedrība „Kāla ezera padome”, reģ.Nr.40008113080, juridiskā adrese: Pagastmāja, Vestienas pag., Madonas nov., LV-4855.

MĒRĶIS
Veicināt interesi par dzīvo dabu, putnu vērošanu un prasmi tos atpazīt. Mudināt pamanīt skaisto savā apkārtnē. Rosināt bērnos un jauniešos radošo pašizpausmi un prasmi zīmējumā atklāt jūtas pret apkārtējo dzīves telpu.

KONKURSA NORISES KĀRTĪBA
1) Jāizpilda jautājumu tests par Kālezera putniem. Papildus testam var sagatavot un iesniegt vismaz vienu fotogrāfiju vai zīmejumu ar Kālezerā testā pieminētajiem putniem. Fotogrāfijai jābūt uzņemtai Kālezerā vai apkārtnē. Zīmēt vai gleznot atļauts dažādās tehnikās. Konkurss norisinās no 2021.gada 1.aprīļa līdz 1.jūlijam.
2) Konkursa jautājumi pieejami ŠEIT
3) Atbildes uz jautājumiem,  putnu  fotogrāfijas, zīmējumu vai gleznojumu fotogrāfijas var iesūtīt līdz 2021.gada 1. jūlijam (ieskaitot) elektroniski uz e-pastu: rasasa1984@gmail.com. Fotogrāfijām un zīmējumiem jābūt tapušiem pašu spēkiem. Biedrība patur tiesības izmantot  iesūtītos materiālos publicitātes nolūkos.

KONKURSA DALĪBNIEKI
1) Konkursā var piedalīties visi interesenti - individuāli vai ģimenes.
2) Interesenti var piedalīties katrā konkursā atsevišķi vai visos vienlaicīgi, piedaloties visos konkursos ir iespēja tikt pie vērtīgākām balvām.

KONKURSA VĒRTĒŠANA
1) Konkursa fotogrāfijas un zīmējumus publicēs mājas lapā kals.lv
2) Atbilžu rezultātus izvērtēs darba grupa divu cilvēku sastāvā.
3) Apbalvoti tiks 3 precīzākie Kālezera putnu testa atbilžu iesūtītāji, papildus punktus varēs saņemt par skaistākajiem zīmējumiem vai putnu fotogrāfijām.
4) Darba grupai ir tiesības piešķirt divas speciālbalvas.
5) Rezultātus publicēs 2021.gada 3.jūlijā mājas lapā kals.lv

 BALVU FONDS
1) Balvu fondu nodrošina Kāla ezera padome - dāvanu kartes no Vestienas uzņēmējiem: atpūtas vieta „Bērzi”, z/s „Dadzīši”, z/s „Jāņkalni”, z/s „Vidiņi”, z/s „Ielāpi”, atpūtas vietas Dzintari.
2) Viena mēneša BEZMAKSAS makšķerēšanas licence Kāla ezerā, kura izmantojama kalendārajā mēnesī, kuru izvēlas balvas ieguvējs (BEZMAKSAS makšķerēšanas licenci var izmantot sākot ar jūlija mēnesi).
3) Specbalva no SIA “OzolRasa” vienas dienas izbraukums ar diviem SUP dēļiem Kāla ezerā.


Kontaktpersona: Vita Eizentāle, b
iedrības "Kāla ezera padome" valdes locekle, tel. 29231860.

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes