Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=9992

Noskaidroti uzvarētāji Madonas novada volejbola čempionātā

2020.10.07 10:56

3.oktobrī, Madonas pilsētas sporta centra laukumos tika noskaidroti Madonas novada atklātā čempionāta uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji volejbolā 1. līgā un 2.līgā vīriešiem un sievietēm. Pēc komandu pārstāvju un organizatoru ieteikumiem, šinī sezonā nolikumā tika nolemts komandas sadalīt divās līgās atbilstoši meistarības pakāpei. Novada čempionāts iesākās jau 2019.gada novembrī, bet iestājoties aizliegumiem organizēt sporta sacensības sakarā ar Covid-19, čempionāts tika pabeigts tikai 2020.gada oktobrī.

2.līgā sievietēm zelta medaļas izcīnīja Barkavas komanda, otrajā vietā Lubāna, bet trešajā vietā – komanda Šlāgeris. Vīriešiem 2.līgā par čempioniem kļuva komanda - 4.pagasti, otrajā vietā Madona 50, trešajā vietā Barkavas komanda.

Sievietēm 1.līgā čempiones – komanda Madona, otrajā vietā – Rēzeknes novads, trešajā vietā – Jēkabpils komanda. Vīriešiem – čempioni komanda MADNO, otrie – Mētriena, bet trešajā vietā Logi Durvis komanda.

Uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus un medaļas. Piemiņas balvas saņēma arī katras komandas vērtīgākais spēlētājs un spēlētāja.

Par sadarbību organizējot Madonas novada atklāto čempionātu volejbolā - paldies biedrībai “Volejbola attīstība Madonas novadā” un īpaši Aleksandram Šrubam.

Uz tikšanos volejbola laukumos jau 2020./2021.gada sezonā.

Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas 

vecākais speciālists sporta jomā:

M.Gailums