Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8900

Didzis Zariņš Latvijas spēkavīru TOP trijniekā

2019.09.06 14:07

31.augustā Kauguros notika starptautiskās sacensības “BEST NORDIC STRONGMAN 2019”, kurās bez pašmāju sportistiem piedalījās vairāki sportisti no Ukrainas un Lietuvas.

.  Šīs bija noslēdzošās sacensības Latvijā, kurās tika noskaidroti Latvijas spēcīgākie Top 3 atlēti. Varam lepoties, ka to vidū ir arī mūsu novada spēkavīrs, mārcienietis Didzis Zariņš. Visu sacensību garumā sīvākā cīņa norisinājās tieši starp Didzi un Jāni Šleckus par otro vietu. Pēdējos divos vingrinājumos – mašīnās vilkmē no zemes Didzis Jāni pārspēja jau par diviem punktiem un  arī savu mīļāko vingrinājumu (akmeņu likšanu uz podesta) mūsu “akmens cilvēks” veica bez kļūdām. Tā noslēdzošajās sacensībās, sīvā cīņā, Didzis izcīnīja 2 vietu un ieguva sudraba kausu.

     Šī gada sezonā Didzis daudz startējis ārpus Latvijas un uzrādījis labus rezultātus. Nevienas sacensības nav bijušas, kurās nebūtu kāpts uz goda pjedestāla.

     Vēl nesen, 24.augustā starptautiskās komandu sacensībās Krievijā - Kaļiņingradā Latvijas komanda, kuras sastāvā bija arī Didzis, izcīnīja sudraba godalgu. Savukārt jūlijā no Lietuvas, kur tika rīkotas komandu sacensības, tika pārvesta trešās vietas medaļa.

     Didzis turpina gatavoties nākošām starptautiskām sacensībām, kuras 7 un 8 septembrī norisināsies Lietuvā.       

 

JEVGENIJS TARASOVS

Mārcienas pagasta sporta darba organizators