Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8809

Vidzemes zonālās sporta spēles cilvēkiem ar invaliditāti

2019.08.12 09:17

2019. gada 03.-04. augustā Madonā notika Sporta spēles cilvēkiem ar invaliditāti, kuras organizēja Biedrība „Madonas invalīdi”. Tikšanās sportiskās noskaņās notiek ik gadu un kopā pulcē cilvēkus no dažādiem Latvijas novadiem.

Pasākums ir jau kļuvis par tradīciju, kuru ar nepacietību gaida sporta spēļu dalībnieki. Šogad sacensibās iesaistījās 80 dalībnieki, pārstāvot 10  pilsētu invalīdu biedrības ( Madona, Daugavpils, Krāslava, Bauska, Preiļi, Tukums, Aizkraukle, Jēkabpils, Rīga, Mālpils), gan individuālie sportisti. Šogad ir pievienojušies jauni dalībnieki no Tukuma, Aizkraukles, Mālpils un Jēkabpils.

Sportisti meta šautriņas, spēlēja šahu, dambreti, novussu, zolīti, tenissu, sacentās basketbola soda metienos un izmēģināja savu veiksmi makšķerēšanā.

Kopā tika izcīnītas 29 medaļas. Komandu kopvērtējumā par izcīnītajām medaļām:  

1 vieta ISRB Bauskas komandai

2. vieta Madonas invalīdu komandai

3. vieta Rīgas RISK Optimists komandai

Lielu paldies sakām Madonas novada pašvaldībai par piešķirto līdzfinansējumu, Latvijas Invalīdu sporta federācijai, Latvijas Sarkanā Krusta Madonas komitejai par atbalstu, kā arī Madonas Sociālajam dienestam, bez šī atbalsta sacensības nebūtu iespējamas.