Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=8402

Baiba Sipeniece ar savu izveidotu komandu aicina kopīgās brīvdienās!

2019.03.20 16:25

Baiba Sipeniece kopā ar saviem draugiem un kolēģiem dosies piedzīvojumiem bagātās brīvdienās un aicina tās pavadīt kopā - lietderīgi, aizraujoši un interesanti!

 

Projekts, kur satiekas, gaidīts būs ikviens!
 
Projekta „Manas brīvdienas” mērķis ir radīt iespēju Latvijas bērniem un jauniešiem saturīgi pavadīt brīvdienas, dodot iespēju jaunatnei atpūsties, izklaidēties, gūt jaunus iespaidus un emocijas izglītojošās, izklaidējošās un praktiskās nodarbībās. Uz projektu dodas arī ārzemju latviešu bērni no Norvēģijas un citām valstīm.

Dalībniekus sagaida ne vien īpaša programma, bet ikvienam būs iespēja satikties un iepazīties ar Baibas draugiem - māksliniekiem un radošās nozares personībām.

Galvenais projekta uzdevums ir atklāt jaunus talantus saglabāsies arī šogad, jo tas ir projekta uzdevums, atklāt jaunus talantus un pilnveidot jau esošos, tāpat būs arī sporta aktivitātes, rīta rosmes, ekskursijas, radošās nodarbības, tikšanās ar īpašajiem viesiem, tas būs atkal viens varens piedzīvojums, izbaudīsim visu ko sniedz un piedāvā Cēsu pilsēta.

Piesakies un uzzini visus aizraujošos stāstus, iegūstiet jaunus draugus, baudi piedzīvojumus par kuriem dzirdēt gribēs visi!

PIETEIKŠANĀS LĪDZ 21.JŪNIJAM! VIETU SKAITS IEROBEŽOTS! NENOKAVĒ!

Dalības maksa 320.00 eiro. (pirmā iemaksa 50 eiro apmērā līdz 21.jūnijam, otrā dalības maksas daļa jūlijā)

 

UZMANĪBU!

Ja pieteikuma apstiprinājumu nesaņemiet 10 darba dienu laikā, lūdzu zvaniet - 29131458



‌Vairāk informācijas: www.manasbrivdienas.lv