Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/vakances?fu=read&id=13593

TE IR DARBS! Aicina darbā saimnieciskās daļas vadītāju

2024.04.10 08:30

Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skola, Reģ. Nr. 40900005255, aicina darbā Saimnieciskās daļas vadītāju. Profesijas kods 5151 03 - uz nenoteiktu laiku.

Prasības pretendentiem:

 

Galvenie amata pienākumi:

Mēs piedāvājam:

Iesniedzamie dokumenti:

 Pieteikšanās termiņš: 2024. gada 30. aprīlis. Pēc norādītā termiņa iesniegtie pieteikumi netiek izskatīti.

Dokumentu iesniegšana:

  1. personīgi Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolā, Blaumaņa iela 16, Madonā, slēgtā aploksnē ar norādi – pieteikums uz Saimnieciskās daļas vadītāja amatu Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolā;
  2. nosūtot pa pastu Jāņa Norviļa Mūzikas skolas administrācijai, Blaumaņa ielā 16, Madonā, LV-4801 (pasta zīmogs – pēdējā pieteikšanās diena;
  3. vai nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: madonasmuzikasskola@madona.edu.lv ar norādi – pieteikums uz Saimnieciskās daļas vadītāja amatu Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolā;

Kontaktpersona: Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolas direktors Mārtiņš Bergs, tel. nr. 26194675

Izskatīsim to pretendentu pieteikumus, kuri iesnieguši visus darba sludinājumā norādītos dokumentus.

Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri pēc iesniegto dokumentu atbilstības izvērtēšanas tiks aicināti uz darba interviju.


Informējam, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu amata pretendentu atlases norisi.

Aicinām norādīt tikai datus par kvalifikāciju un pieredzi, nenorādot sensitīva rakstura informāciju.

Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Madonas novada pašvaldība, juridiskā adrese: Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, t. 64860090.

Papildus informācija par personas datu apstrādi pieejama mājaslapā www.madona.lv sadaļā “Pašvaldība” -“Datu aizsardzība”.