Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=13015

Pateicības pasākums Dziesmu un deju svētkos Madonas novadu pārstāvējušo kolektīvu vadītājiem

2023.09.26 16:56

Madonas novada pašvaldība 22. septembrī Madonas pilsētas kultūras namā pateicās Madonas novada amatiermākslas kolektīvu vadītājiem, kultūras namu vadītājiem un visiem organizatoriem, kuri ar savu darbu un atbalstu palīdzēja Madonas novada vārdu godam pārstāvēt XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkos Rīgā no 1. līdz 9. jūlijam.

Pasākumā tika pasniegtas Latvijas Nacionālā kultūras centra pateicības par ieguldīto darbu svētku tapšanā Dziesmu svētku procesa koordinatoriem un kolektīvu vadītājiem. Jāatgādina, ka Madonas novadu pārstāvēja 52 kolektīvi, 1085 dalībnieki, un tā bija otrā lielākā delegācija šī gada Dziesmu svētkos.

Kolektīvu vadītāji saņēma arī īpašo XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku katalogu, kas paliks par labu atmiņu no 150 jubilejas Dziesmu svētkiem.

Vakars tika pavadīts ne tikai oficiālā, bet arī nepiespiestā gaisotnē – gan atceroties jautrākos brīžus no Dziesmu svētku laikā piedzīvotā, gan arī piedaloties dažādās vakara vadītāju sarūpētās atrakcijās, kas bija īpaši pārdomātas katrai amatiermākslas pārstāvētajai nozarei.

Madonas novads izsaka īpašu paldies Signei Prušakevičai, Līvai Romanovskai un Kristapam Šķēlam par pasākuma organizēšanu, kā arī Madonas pilsētas kultūras namam par viesmīlīgo uzņemšanu.

Foto: A. Veckalniņš

Plašāka foto galerija>>

Informāciju sagatavoja: Attīstības nodaļas vecākā speciāliste kultūras jomā Daiga Torstere