Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=12373

Pateicība ikvienam Eiropas junioru čempionāta biatlonā organizēšanā!

2023.02.20 15:51

Madonas novada pašvaldība saka lielu paldies visiem, kas piedalījās Eiropas junioru čempionāta biatlonā organizēšanā!

Mūs ik dienu sagaidīja interesanti laikapstākļi, toties mūs vienoja izcils komandas darbs un kupls cilvēku pulks, kas spēja paveikt neiedomājamo! 
Liels prieks un pateicība vairāk nekā 100 brīvprātīgajiem no Madonas Valsts ģimnāzija un vēl teju 100 atbalsta personālam un neatsveramajiem palīgiem, sacensības rīkojot. Tāpat paldies visām viesu mājām un ēdinātājiem, kas spēja tikt galā ar ikvienu izaicinājumu nedēļas garumā.

Visas nedēļas garumā Eiropas junioru čempionāts pulcēja teju 300 sportistus no sekojošo valstu delegācijām: Austrālijas, Austrijas, Beļģijas, Bosnijas un Hercegovinas, Bulgārijas, Kanādas, Horvātijas, Čehijas, Dānijas, Igaunijas, Somijas, Francijas, Apvienotās Karalistes, Vācijas, Grieķijas, Ungārijas, Itālijas, Kazahstānas, Latvijas, Lietuvas, Moldovas, Mongolijas, Polijas, Rumānijas, Slovēnijas, Serbijas, Šveices, Slovākijas, Taizemes, Ukrainas un ASV.

Eiropas junioru čempionāta biatlonā organizators ir Starptautiskā Biatlona savienība un Latvijas Biatlona federācija, līdzfinansē Izglītības un zinātnes ministrija un Madonas novada pašvaldība. Partneri: “Sportland”, “Mežu sili”, “RITC”.
Esam saņēmuši ļoti labas atsauksmes no Starptautiskās biatlona federācijas pārstāvjiem un inspektoriem gan par augsto sacensību organizāciju, gan par attieksmi un viesmīlību.
Madonas vārds nu ir spilgti ierakstīts starptautiskajā biatlona saimē. 

‌PALDIES!