Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=12342

Latvijas skolu Ziemas festivāls - 24.februārī

2023.02.10 21:22

Šogad - 24. februārī, Latvijas skolu Ziemas festivāls notiks Ērgļos, Gaiziņkalnā un sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils", Madonā. Ziemas festivālu rīko Latvijas Sporta federāciju padome sadarbībā ar sporta veidu federācijām, Madonas novada domi un Ērgļu apvienības pārvaldi.

Šī gada sacensības notiks 13 individuālajās un komandu disciplīnās – biatlonā, distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, frīstaila snovbordā, hokejā 3x3, slidošanā, ragaviņu sportā, ziemas orientēšanās ar slēpēm, kērlingā, frīstaila slēpošanā, ziemas volejbolā un disku golfā.

Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis atzīmē: “Lai gan visās sporta disciplīnās noteiksim uzvarētājus un atzīmēsim skolu un individuālos sasniegumus, tomēr aicinu atcerēties, ka Ziemas festivāla mērķis ir dot iespēju jebkuram skolēnam, arī bez profesionālām iemaņām sporta veidos, ļaut piedalīties un piedzīvot to, cik plašas un dažādas iespējas ir būt aktīvam arī ziemā un gūt prieku no tā.”

Ziemas festivāls ir viens no lielākajiem kompleksajiem ziemas sporta veidu pasākumiem Latvijā un tiek organizēts ar mērķi dot iespēju jebkuram skolēnam bez profesionālām iemaņām ziemas sporta veidos, piedalīties sacensībās, tādā veidā popularizējot un veicinot ziemas sporta veidu attīstību Latvijā.

 

Programma:

10.30 Atklāšanas ceremonija pie Ērgļu vidusskolas

17.30 Sacensības

Biatlonā, Distanču slēpošanā, Hokejā 3x3, Slidošanā, Kērlingā, Sniega volejbolā un Disku golfā.

18.00-18.30 Dalībnieku gājiens no Ērgļu vidusskolas uz Ērgļu saieta namu

19.00-21.00 Apbalvošanas ceremonija Ērgļu saieta namā


Plašāka informācija: ŠEIT.