Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=12279

Madonas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos apbalvojumam “Madonas novada Gada balva kultūrā 2022”

2023.01.25 08:17

Lai atbalstītu un veicinātu kvalitatīvas kultūras un mākslas norises Madonas novadā, izceltu novada kultūras personības, veicinātu jaunradi un radošumu, izceltu materiālas un nemateriālas kultūras vērtības un panākumus, lai motivētu, godinātu un sveiktu kultūras darbiniekus, māksliniekus, radošos kolektīvus, biedrības, producentus, pasākumu sponsorus, kā arī Madonas novadā notikušo kultūras pasākumu organizatorus, kas nozīmīgi ietekmējuši Madonas novada kultūrvides attīstību, Madonas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos apbalvojumam “Madonas novada Gada balva kultūrā 2022”.


Balvu piešķir par Madonas novadā iepriekšējā kalendārā gadā notikušiem kultūras un mākslas pasākumiem, notikumiem un sasniegumiem dažādās kultūras jomās un žanros. Kalendārais gads ir laika posms no 2022. gada 1. janvāra līdz 31. decembrim.

Iedzīvotāji, privātpersonas, personu grupas, kā arī kultūras organizācijas tiek aicinātas iesniegt pieteikumus sekojošās nominācijās: “Gada notikums kultūrā” (pasākums, projekts, izstāde, koncerts, izdevums), “Gada cilvēks kultūrā”(mūzikā, bibliotēku nozarē, mākslā, muzeju nozarē), “Gada debija kultūrā”, “Gada kultūras darbinieks”, “Gada amatiermākslas kolektīva vadītājs, kolektīvs”, un “Mūža ieguldījums kultūrā”. Pretendents ir tiesīgs pieteikt savu kandidatūru apbalvojuma saņemšanai.

Pieteikumu iesniegšana līdz 2023. gada 15. februārim (ieskaitot).

Aizpildītu pieteikuma anketu “Madonas novada Gada balva kultūrā 2022” var iesniegt, izvēloties vienu no šādiem iesniegšanas veidiem:

Apbalvojuma piešķiršanas NOLIKUMS un pieteikuma ANKETA.


Informāciju sagatavoja: Aigars Noviks

Madonas novada Centrālās administrācijas

Attīstības nodaļas vecākais speciālists kultūras jomā