Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=12150

Skolēnu mācību uzņēmumu tirdziņš “CITS BAZĀRS MADONA” - 16. decembrī

2022.11.30 15:56

Decembris ir svētku gaidīšanas, pārdomu un cerību laiks. Un sajūtu līmenī šogad kaut kā īpaši ir vēlme gatavoties svētkiem, rast prieku ikdienas lietās un notikumos un cerēt uz skaistu svētku sagaidīšanu.

Ziemassvētku laiks daudziem ir arī aktīvs dāvanu meklēšanas laiks. Šogad Madonas iedzīvotājiem un ciemiņiem būs lieliska iespēja atrast dāvanas saviem tuvajiem ne tikai amatnieku tirdziņos svētku nedēļā, bet arī 16. decembrī no plkst. 10.00 Madonas novada domes ēkā, Saieta laukumā 1, Madonā, kur norisināsies skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) tirdziņš “CITS BAZĀRS MADONA”. 

SMU Ziemassvētku tirdziņu tradīcija Madonā ir pazīstama jau kādu laiku, un nu ir īstais laiks, lai atkal visi satiktos klātienē pasākumā, ko organizē LIAA Madonas biznesa inkubators sadarbībā ar Junior Achievement Latvia un Madonas novada pašvaldību.

Skolēnu mācību uzņēmums ir skolēnu veidots un vadīts mācību uzņēmums, kura darbībai piemīt izglītojošs raksturs. SMU mācību nolūkos pilda īsta uzņēmuma funkcijas un darbojas reālā vidē – skolēni ražo un pārdod savas preces vai pakalpojumus. 

16. decembra pasākumā plānots, ka 60 SMU komandas no dažādām Vidzemes un Latgales skolām ne tikai pārdos savus radītos produktus, bet arī prezentēs savu veikumu un nākotnes plānus žūrijai, pretendējot uz apbalvojumiem 5 dažādās nominācijās, kā arī simpātiju balvām pamatskolas un vidusskolas grupās.

Atnāc, ieraugi, iegādājies sev tīkamo un sasmelies jauniešu enerģiju un prieku par aktīvu darbošanos – gaidīsim! 

Papildu informācija: Zane Radžēle
vecākā projektu vadītāja
LIAA Madonas biznesa inkubators
Blaumaņa iela 3, Madona
madona@liaa.gov.lv,
tālrunis +371 62400907