Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=12004

Jāņa un Laura Daideru panākumus turpina Daniels un Bruno Lielbārži

2022.09.30 11:56

Sešpadsmitgadīgie dvīņubrāļi Daniels un Bruno Lielbārži ir aizvadījuši labu motokrosa sezonu

Jāņa un Laura Daideru panākumus turpina Daniels un Bruno Lielbārži.

 

Sešpadsmitgadīgie dvīņubrāļi Daniels un Bruno Lielbārži ir aizvadījuši labu motokrosa sezonu. Brāļi kļuvuši par jaunākajiem Latvijas čempioniem blakusvāģu klases vēsturē! Izcīnīta 2.vieta Igaunijas čempionātā, kā arī brāļi ir arī jaunākie Vācijas čempionāta posma uzvarētāji.

Motokrosa pasaule un paši brāļi ar nepacietību gaidīja pirmo startu Pasaules čempionātā Čehijā, Kaplicē, kas diemžēl neizvērtās tik veiksmīgi. Daniels un Bruno kvalifikācijā uzrādīja otro ātrāko apļa laiku savā grupā un arī kvalifikācijas braucienā cīnījās par sesto vietu, taču pēdējā aplī piedzīvoja nelielu kritienu un kantētājs diemžēl salauza roku, tas liedza brāļiem tālāk startēt. 

Un sezonas izskaņā Čehijā, Daniels kopā ar lietuviešu kantētāju Konstantīnu Beleckas, pārstāvēja Latvijas izlasi Nāciju kausā, kur savos braucienos ierindojās 6.vietā un 5.vietā, tādējādi palīdzot Latvijas izlasei izcīnīt 5.vietu kopvērtējumā! 

Paldies Madonas novada pašvaldībai, Sunstar Group, Livland Group, Baltex GROUP,  Egļukalns2015, NewYou by OSP Baltic, TD&A Moto,LaMFS, Sportland,  Hydroscand Cēsu filiālei, Kaspars Krievs, RP Andras, Red Village clothing  par sniegto atbalstu šajā sezonā!

 

Novērtējam tos, kas palīdz ceļā uz virsotnēm!

 

Biedrība “Twin Sport”