Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/veselibas-projekts?fu=read&id=11954

Nodarbība par mazuļa zīdīšanu

2022.09.13 12:53

Bēbīšu skoliņa "Asniņš piedāvā kārtējo nodarbību jaunajiem un topošajiem vecākiem. 15. septembrī - nodarbība ,,Bērna zīdīšana - teorija un prakse”


Nodarbībā viesosies Sandra Lase, Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas vadītāja, krūts zīdīšanas konsultante.

Viena no svarīgākajām jaundzimušā bērna aprūpes sastāvdaļām ir zīdīšana, tādēļ nodarbībā sertificēta krūts zīdīšanas konsultante pastāstīs, kādēļ jaunajām māmiņām ir svarīgi mazuli ēdināt no krūti. Tāpat tiks sniegtas zināšanas un praktiski padomi atbilstoši Pasaules Veselības organizācijas ieteikumiem, lai zīdīšana būtu veiksmīga un baudpilna gan mazulim, gan māmiņai pēc iespējas ilgāku laika periodu. Nodarbībā varēs uzzināt arī to, kāpēc zīdīšanā būtiska loma ir arī ģimenes atbalstam un kā šo atbalstu sniegt, tādēļ nodarbība būs noderīga ne tikai topošajām un jaunajām māmiņām, bet arī topošajiem un jaunajiem tētiem, kā arī citiem ģimenes locekļiem.




Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem”, Nr. 9.2.4.2/16/I/092 mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem Madonas novada iedzīvotājiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

‌‌‌Informāciju ievietoja 

‌Indra Veipa
‌‌Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses
‌pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem” 
‌sabiedrisko attiecību koordinatore