Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/veselibas-projekts?fu=read&id=11919

Nodarbība ,,Mamma – mazulis - Tētis”

2022.08.31 17:10

Bebīšu skoliņa ,,Asniņš” projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem”, identifikācijas Nr. 9.2.4.2/16/I/092, ietvaros piedāvā nodarbību ,,Mamma – mazulis - Tētis” , kurā viesosies Iveta Gargurne, praktizējoša sistēmiskā ģimenes psihoterapeite.

 Būt vecākam nozīmē pildīt lomu, kurā ir svarīgas rūpes un dominēšana. Rūpes bez sajušanas un sapratnes, kas bērnam nepieciešams, kļūst par hiperaprūpi un kontroli. Rūpes bez dominējošā stāvokļa ieņemšanas atgādina nevajadzīgu sevis upurēšanu, tādu kā sava veida izkalpošanos, iztapšanu otram. Dominēšana bez samērīgām rūpēm pāraug vardarbībā. Savukārt, ja nav ne dominēšanas, ne rūpju, – bērnam rodas psiholoģiskā bāreņa jeb nevajadzīguma izjūta. Nodarbībā klausītājiem tiks sniegtas zināšanas, kā sabalansēt rūpes un dominēšanu, lai ikkatrs būtu ideālais vecāks savam bērnam.



Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem”, Nr. 9.2.4.2/16/I/092 mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem Madonas novada iedzīvotājiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

‌‌‌Informāciju ievietoja 

‌Indra Veipa
‌‌Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses
‌pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem” 
‌sabiedrisko attiecību koordinatore