Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=11689

Izrāde “Lielais loms” Madonas estrādē

2022.06.09 17:52

Gluži kā sena skaņu plate A. Brigaderes luga “Lielais loms” aizsauc laikos, kad debesis bija zilākas un zāle zaļāka. Bet ļaudis tādi paši kā šodien – mīlestības alkstoši un meklējoši.

Krāšņu aktieru buķeti veidojuši divi iestudējuma režisori Juris Kalniņš un Voldemārs Šoriņš. Lomās: Artis Drozdovs, Romāns Bargais, Evija Skulte, Voldemārs Šoriņš, Indra Burkovska, Raimonda Vazdika, Ance Kukule, Aīda Ozoliņa, Dace Makovska, Juris Kalniņš vai Jānis Kirmuška.

Metot laipu uz iecerētās sirdi, tiek likti lietā visādi stiķi - “improvizācija”, “interpretācija”, “traktēšana” un “fraktēšana”...  Un kaut arī šo jēdzienu skaidrojumu bieži neizprot arī paši izrādes varoņi, tas netraucē nonākt pie laimīgām beigām – pāru dabošanās.

Dzīves prieks bez moralizēšanas, raksturu spilgtums un dullības gars kopā ar krāšņu aktieru buķeti. Par horeogrāfiju rūpējās Raimonda Vazdika, producente Aīda Ozoliņa.

Šīs izrādes galvenie principi ir aktieru kvalitatīvs darbs, izrāde, kas runā par mīlestību un cilvēciskām lietām, tieši to, kas mūsdienās cilvēkiem pietrūkst. Uz visu var paskatīties ar smaidu.


Madonas pilsētas estrādē 22.jūlijā pulkste 19.00

Ieejas maksa  7,00  euro . Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv

Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja bez maksas.

           

Informāciju iesūtīja:  Ilze Šulce Madonas pilsētas kultūras nama direktore

Tel. 27871358