Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11171

Nobalso līdz 6. janvārim par savu konkursa "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" favorītu!

2021.12.24 16:45

Ir noslēgusies pieteikumu pieņemšana konkursam „Skaistākais Ziemassvētku noformējums”, kura mērķis ir apzināt un apbalvot tos Madonas novadniekus, kuri īpaši rūpējas par svētku noskaņas radīšanu ap saviem namiem, uzņēmumiem vai valsts/pašvaldības iestādēm.

Kopumā konkursam "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" iesūtīti 39 pieteikumi (par 7 vairāk nekā pērn) ar izrotātām ēkām gan novada pilsētās, gan ciemos, gan viensētās.

Aicinām ikvienu Madonas iedzīvotāju līdz 2022. gada 6. janvārim balsot par, Jūsuprāt, skaistāk izdekorēto namu. Nominācijā “Madonas novada iedzīvotāju simpātija” tiks noteikti 3 uzvarētāji. Tos noteiks tikai un vienīgi iedzīvotāju balsojums. Savukārt pārējās 6 kategorijās uzvarētāji tiks noteikti ar konkursa žūrijas komisijas vērtējumu.

BALSOJUMA ANKETA

FOTO AR KONKURSAM PIETEIKTAJĀM ĒKĀM

Piedāvājam izmantot svētku laiku, lai baudītu ziemu, nesteidzīgi dabā apskatītu konkursam pieteiktās kā arī nepieteiktās izrotātās ēkas, savukārt konkursantus aicinām vismaz līdz 6. janvārim dekorus nenoņemt, kā arī tos izgaismot diennakts tumšajā laikā.

Radīsim svētku izjūtu sev un apkārtējiem un ļausim iedzīvotājiem kavēties ziemas un svētku izjūtās! 

Plašāka informācija par konkursu ŠEIT

Informāciju sagatavoja: Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļa