Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=11153

Tikšanās ar Latvijas novadu pašvaldību Izglītības pārvalžu/ nodaļu izglītības darba speciālistu / metodiķu pieredzes/ sadarbības grupu pārstāvjiem

2021.12.16 17:13

2021.gada 15.decembrī ZOOM platformā notika tikšanās ar Latvijas novadu pašvaldību Izglītības pārvalžu/ nodaļu izglītības darba speciālistu / metodiķu pieredzes/ sadarbības grupu pārstāvjiem, kā arī tikšanās ar Skola2030 eksperti Ingu Pāvulu un projekta koordinatori “Kompetenču pieeja mācību saturā” vecāko eksperti Rasu Dirvēnu.

Tikšanās tēma – Mācību jomu koordinatoru (t.sk. jauno lomu – iekļaujošas izglītības, plašākas skolēnu izglītības pieredzes un izglītības tehnoloģiju MJK), mācīšanās konsultantu, izglītības tehnoloģiju mentoru darba organizēšana pašvaldībā. Tikšanās laikā aktīvi iesaistījāmies un darbojāmies grupās, kā arī uzklausījām viens otru, guvām jaunas idejas un ierosmi tālākam darbam, lai veicinātu visu kopīgu izaugsmi un vienotu, atbalstošu sistēmu izglītības darbā (sadarbība, pieredze, darba organizēšana, uzdevumi un atbildība, grūtības, problēmas, jautājumi, kopīgi risinājumi).

Informāciju sagatavoja  Mairita Smeltere

Madonas novada pašvaldības Izglītības nodaļas

vecākā Izglītības darba speciāliste

e-pasts: mairita.smeltere@madona.lv, tālruņi 64860558, 24991833