Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=11107

Piedalies konkursā "Skaistākais Ziemassvētku noformējums"!

2021.12.01 14:38

Madonas novadā ziema ir ieradusies un nostiprinājusies! Arī svētku laiks nav aiz kalniem. Arī šogad svētku atzīmēšana būs rimtāka un distancētāka nekā citkārt, taču tas nenozīmē, ka jāatsakās no svētku izjūtas radīšanas Madonas novadā, kas šogad ir kļuvis vēl kuplāks. Aicinām visus novada iedzīvotājus, uzņēmumus un iestādes kā ik gadus krāšņot savu māju fasādes, logus, jumtus un pagalmus ar skaistiem rotājumiem un svētku dekoriem, radot pozitīvu gaisotni sev un apkārtējiem.

Ar mērķi veicināt Ziemassvētku laikam un Jaunā gada tematikai atbilstošas noskaņas radīšanu pilsētā un pagastos, Madonas novada pašvaldība turpina iedzīvināt tradīciju un rīko konkursu “Skaistākais Ziemassvētku noformējums”.

Konkursā aicinām piedalīties ikvienu Madonas novada privātmājas vai daudzīvokļu dzīvojamās mājas iedzīvotājs, uzņēmumu un iestādi (valsts un pašvaldības), kas svētku laiku vēlas padarīt skaistāku, košāku un svinīgāku! Pateicamies ikvienam Madonas novada iedzīvotājam, kurš aizvadītajā ziemas sezonā, piepalīdzot ziemai, ļāvās dekorēšanas priekam un izrotāja savu mājokli, iestādi, uzņēmumu ar svētku rotājumiem, ļaujot mums visiem kopā baudīt patiesu svētku noskaņu. Kopumā konkursam "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" tika iesūtīti 32 pieteikumi. Šogad ceram sagaidīt vēl lielāku atsaucību, jo novads kļuvis lielāks un ēku ko izrotāt – vairāk!

Noformējumu Madonas novadā vērtēs 7 kategorijās:

Konkursa norises kārtība:

·       Noformēto objektu dalībai konkursā var pieteikt no 2021.gada 1. decembra līdz 2021. gada 19. decembrim (ieskaitot) vērtējamā objekta pārstāvis vai jebkura cita fiziska vai juridiska persona.

·       Konkursam pieteikumu iesniedz elektroniski, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: komunikacija@madona.lv

·       Konkursam iesūtītos pieteikumus sešas kategorijās vērtēs komisija, savukārt iedzīvotāji, varēs noteikt balsojot par savu favorītu kategorijā “Madonas novada iedzīvotāju simpātija”. Balsojuma anketa būs pieejama Madonas novada pašvaldības mājas lapā http://www.madona.lv.

·       Konkursam pieteikto objektu izvērtēšana un iedzīvotāju balsojums notiks no 2021.gada 22. decembra līdz 2022.gada 6.janvārim.

·       Uzvarētāji tiks apbalvoti pēc iedzīvotāju balsojuma un žūrijas vērtējuma apkopošanas. Datums tiks precizēts.

·       Kopējais konkursa balvu fonds – 2000 eiro.

Lai piedalītos konkursā obligāti jāiesniedz objekta fotogrāfija un aizpildīta pieteikuma veidlapa!

KONKURSA NOLIKUMS

PIETEIKUMA VEIDLAPA

Turpināsim nostiprināt rotāšanas un svētku izjūtas radīšanas tradīciju mūsu novadā! 

Informāciju sagatavoja: EGILS KAZAKEVIČS, Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists