Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/jaunumi?fu=read&id=11024

Par projektu “Labbūtības ceļakartes aktivitāšu īstenošana Madonas novadā”

2021.11.01 11:01

No 2021.gada 10.oktobra līdz 31.decembrim piecās Madonas novada skolās ar Jaunatnes starptautiskās programmas aģentūras atbalstu un Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam finansējumu tiks īstenots projekts “Labbūtības ceļakartes aktivitāšu īstenošana Madonas novadā”.

Projektā iesaistītas piecas Madonas novada pašvaldības vispārējās izglītības iestādes- Madonas Valsts ģimnāzija, Madonas pilsētas vidusskola, Praulienas pamatskola, Cesvaines vidusskola , Kusas pamatskola.

Projekta mērķa grupa Madonas novada piecu izglītības iestāžu skolēni, pašpārvaldēs iesaistītie un skolotāji.

Projekta ietvaros paredzētas apmācības skolēniem, pašpārvalžu dalībniekiem, skolotājiem. Iepazīšanās ar mentālas veselības nozīmi un palīdzības iespējām psihoemocionālās veselības uzlabošanai, kā arī mobinga samazināšanai. Projekta ietvaros paredzētas arī mentoru apmācības, kas varētu sniegt atbalstu citiem skolniekiem arī pēc projekta beigām. Projektā paredzētas arī vairākas skolēnu saliedēšanās aktivitātes  – nodarbības  ar  dažādiem speciālistiem, pārgājiens,  skolas vides uzlabošana un citas aktivitātes.


Projekta aktivitātes Cesvaines vidusskolā.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam ietvaros”.


Informāciju sagatavoja: Inga Strazdiņa

Madonas novada Centrālās administrācijas 

attīstības nodaļas vecākā speciāliste ģimenes un jaunatnes politikas jomā

T: 27862080

E-pasts: inga.strazdina@madona.lv