Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=10859

"Uzkāpt savā kalnā"- raidījums ReTV - 11. septembrī

2021.09.02 14:24

Šo sestdien, 11. septembrī plkst. 22.00 ReTV raidīs un mēs varēsim vērot Ilzes Rijnieces muzikāli vizuālu uzvedumu "Uzkāpt savā kalnā".

Pateicoties Ilzes Rijnieces iniciatīvai radīt ko jaunu un izteikt sevi mūzikā, radošās komandas kopdarbs izskanēja 7. augustā Aronas kalna pakājē. Tik tiešam, tas marķējams ar zīmi jaunums! Jauna vieta, jauna Ilzes rakstītā mūzika, jauns mūziķu sastāvs "Kalna putni", kur sevi parāda talantīgi vokālisti un instrumentālisti, jaunas Māra Mīlgrāvja speciāli radītas video projekcijas, kuras pasākuma laikā tika rādītas tieši uz kalna. 

Pateicoties Madonas novada domes finansiālajam atbalstam un sadarbībai ar Madonas pilsētas kultūras namu, bija iespējams īstenot šo projektu un plašākai sabiedrībai skatīt TV.

Piebildīšu, ka koncertuzvedumu  veido 11 jaunas dziesmas, tajās iet runa par gara spēku un prāta skaidrību, kas sevišķi šodien ir aktuāli un tonizējošs impulss sabiedrībai. Ir doma projektu iesniegt Gada balvas nominācijai "Zelta mikrofons".


Atgādinām, ka 4. septembrī plkst. 22.00 ReTV raidīja muzikāli vizuālā projekta "Uzkāpt savā kalnā" 1. daļu, kur muzicēja ģitārists, komponists un ceļotājs Reinis Jaunais kopā ar čellisti Ernu Daugavieti. 


Pasākumu atbalsta Madonas novada pašvaldība - MANA MADONA.

Informāciju sagatavoja producents - Imants Pulkstenis.

Prauliena, 2021. gada 7. septembris