Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10711

Piesaki iedvesmas stāstus Latvijas Lepnuma goda titula un balvas saņemšanai!

2021.07.27 09:43

Jau šī gada nogalē norisināsies 18. “Latvijas Lepnuma” balvu pasniegšanas un godināšanas ceremonija. Balvas saņemšanai mediju grupa “TV3 Group” aicina pieteikt iedvesmojošus stāstus no visas Latvijas!

Ja jūsu novadā, ģimenē, kaimiņos dzīvo stāsti par līdzcilvēkiem, kuri ar pašaizliedzīgu, nesavtīgu rīcību un iedvesmojošu darbu ir padarījuši Latviju labāku, veicinot pozitīvas pārmaiņas, vairojot iejūtību, uzlabojot cilvēku savstarpējās attiecības un sabiedrisko domu, pastāstiet mums par tiem!

Stāstus aicinām iesūtīt sekojošās kategorijās:

·       Ģimene – tā ir spēks, atbalsts un prieks. Ģimene veido mūs tādus, kādi mēs esam. No ģimenes mēs ejam pasaulē un arī atgriežamies pie saviem vistuvākajiem.

·       Jauniešu iniciatīva - mums apkārt ir aizrautīgi, idejām bagāti un iedvesmojoši jaunieši, kuri jau tagad dara lielas lietas, lai kļūtu par Latvijas rītdienu!

·       Dabas draugs - mēs esam daļa no dabas un daba ir daļa no mums. Rūpes par to nozīmē ne vien dabas vērtību saglabāšanu, bet arī zaļu dzīvesveidu un domāšanu.

·       Sirdsdarbs - viens cilvēks ar savu sirdsdarbu spēj iekustināt pūļus, mainīt priekštatus un pat sistēmu. Tie ir celmlauži, kuriem sirds un darbi iet roku rokā.

Iespējams, ir stāsti, kas neaptver nevienu no šīm kategorijām, bet ja tie ir stāsti, kurus būtu jādzird katram, gaidām to pieteikumu kanāla TV3 mājas lapā: tv3.lv/latvijaslepnums.lv.

Papildu informācija: Alise Mališko, Komunikācijas vadītāja

Tālr.: 28 893 903, 29 806 505, E-pasts: alise.malisko@tv3.lv