Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10614

Izmaiņas satiksmes organizācijā Madonā!

2021.06.19 11:12

‌Aicinām iedzīvotājus pievērst uzmanību satiksmes organizācijas izmaiņām Madonas pilsētā, ievērot ierobežojumus un rūpēties par savu, kā arī līdzcilvēku drošību Madonas ielās!

  1. Turpmāk Alunāna ielā, posmā no Blaumaņa ielas līdz stāvlaukumam pie kafejnīcas “Kūku feja” būs atļauta tikai vienvirziena satiksme. Stāvlaukumā joprojām varēs iebraukt arī no Rīgas ielas, taču tālākais ielas posms atvēlēts tikai vienvirziena satiksmei. Izmaiņas nepieciešamas, rūpējoties par satiksmes dalībnieku drošību. Alunāna iela ir šaura, līkumota un grūti pārredzama. Uz tās grūti samainīties ar pretimbraucošu automašīnu, jo nereti ielas malā (līdzās PII “Kastanītis”) tiek novietoti auto.
  2. Daugavas ielā noteikts ātruma ierobežojums – 30km/h visā ielas garumā. Līdz šim ātrums līdz 30 km/h bija jāievēro līdz ielas malā esošajai apbūvei, taču ņemot vērā jauna, bērnu un jauniešu iecienīta objekta – skeitparka – izveidi, rūpēs par tā apmeklētāju drošību ātruma ierobežojums noteikts arī ielas posmā līdz Rūpniecības ielai (apvedceļam).
  3. Lai palielinātu satiksmes drošību Rīgas un Lazdonas ielas krustojumā, izbraucot no Dēstu tirgus un veikala “Unisports” stāvlaukuma (iebrauktuve gar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Madonas nodaļu), turpmāk atļauts būs tikai labais pagrieziens virzienā uz Rīgas ielu. Veikt kreiso pagriezienu Saules ielas virzienā vairs nedrīkst.



Informāciju sagatavoja:  Madonas novada pašvaldība