Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=10609

Noslēgusies kampaņa "Radi, lieku neradot!"

2021.06.17 10:50

Lai ikdienā ieviestu videi draudzīgāku dzīvesveidu, visa pamatā ir zināšanas un, protams, vēlme iesaistīties. Tāpēc biedrība ,,Daibes ilgtspējas centrs” un dabas un tehnoloģiju parks ,,URDA’’ savā jaunākajā kampaņā ,,Radi, lieku neradot!” izstrādājusi virkni ar materiāliem, lai dažādu izglītības iestāžu pedagogi un darbinieki varētu tos izmantot darbā ar 13 – 19 gadus jauniem jauniešiem, skaidrojot par aprites ekonomikas pamatprincipiem. Kampaņa ir veiksmīgi noslēgusies, bet kampaņas laikā sagatavotie materiāli ir brīvi pieejami izmantošanai arī turpmāk.

Kampaņas ,,Radi, lieku neradot!” tēlu Žani Neveisteri radījusi māksliniece Anna Vaivare. Žaņa uzsaukumam: ,,Izdarīšu vismaz vienu videi draudzīgu izvēli dienā un tam izaicinu arī Tevi!”, atsaucās teju 10 000 jauniešu no 42 Latvijas novadiem un 67 skolām (arī Madonas novada jaunieši un pedagogi atsaucās šai kampaņai), lai laika posmā no janvāra līdz maijam iesaistītos kampaņas ietvaros sagatavotajās aktivitātes.          


Visi kampaņas materiāli vienmēr būs pieejami dabas un tehnoloģiju parka ,,URDA” mājas lapā: https://www.urda.lv/lv/noderigi-materiali/atkritumi-ka-resurss

Sekojiet līdzi jaunumiem, jo dabas un tehnoloģiju centrs ,,URDA” un biedrība ,,Daibes ilgtspējas centrs” turpinās izstrādāt un piedāvāt programmas, lai bērnos un jauniešos turpinātu radīt interesi un izpratni par jautājumiem, kas saistīti ar vidi. 

Kampaņu ,,Radi, lieku neradot!” (projekta realizācijas nr. 108/76/2020) finansē Latvijas vides aizsardzības fonds (LVAF),  realizē ,,Daibes ilgtspējas centrs” un dabas un tehnoloģiju parks ,,URDA”.


Informāciju sagatavoja Liena Kreišmane, 25544338, daibesic@gmail.com Sekot līdzi mūsu aktivitātēm aicinām www.urda.lv, FB/ urda.lv, INST/ urda_dtp .