Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=10588

Ietekmes stāsti un projekta "Mācītspēks" dalībnieku izsludināšana - 9. jūnijā

2021.06.08 14:16

9. jūnijā tiešsaistē norisināsies ikgadējie nodibinājuma "Iespējamā misija" Ietekmes stāstu pasākums. Šogad pasākuma atklāšanā paredzēts atklāt arī projekta "Mācītspēks" otrā iesaukuma dalībniekus.

Ietekmes stāsti ir iedvesmojošu prezentāciju un sarunu veidā veikts apkopojums par divos gados radīto pozitīvo ietekmi skolā. Stāstos tiek atspoguļota pedagoģiskā un pārmaiņu vadības pieredze, pastāstot, kas ir bijuši aktuālākie izaicinājumi un kādi risinājumi ir īstenoti, lai veicinātu skolēnu virzību pēc labākiem mācību sasniegumiem. 

Pasākums ir ikgadēja tradīcija, kas allaž pulcē Iespējamās misijas kopienu, atbalstītājus, draugus un interesentus.  Šogad pasākuma atklāšanā piedalīsies ne tikai nodibinājuma absolventi, bet arī Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece, Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes dekāne Linda Daniela un Swedbank Latvija Korporatīvās sociālās atbildības vadītāja Madara Ūlande.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar 30 iedvesmojošiem stāstiem par mērķiem, izaicinājumiem, neizmērojamu pieredzi. Iedvesmojošiem mirkļiem un gandarījumu, kā arī izaicinājumiem ar kuriem programmas dalībnieki ir saskārušies pēdējo 2 gadu laikā, iedvesmojot skolēnus un Latviju mācīties.

Pasākumu iespējams apmeklēt izmantojot platformu: https://iespejamamisija.attend.one/

Plašāka pasākuma programma pieejama: https://www.iespejamamisija.lv/jaunumi/2021/5/25/ietekmes-ststi-1