Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10329

Palīdzi attīstīt Gaujas ielas parku!

2021.03.08 17:00

Madonas pilsētā ir skaista teritorija ar lielu, vēl pilnībā neizmantotu potenciālu. Tā ir teritorija, ko ieskauj Daugavas, Rūpniecības, Gaujas un Ceriņu iela (oficiālā adrese - Gaujas iela 33). Mūsu kopīgā vēlme šo vietu attīstīt.

Kādam šī vieta asociējas ar krodziņa "Bura" apmeklējumu, cits te strīķējis mālu tenisa kortos, iespējams, kāds, pirmo reizi vilcis kājās slidas un ticis pie zilumiem uz brīvdabas slidotavas ledus, bet ekstrēmo sporta veidu cienītājiem šī teritorija, kopš pagājušā gada rudens asociējas galvenokārt ar skeitparku. Priecājamies, ka tā dēvētajā Gaujas ielas parkā pašvaldības un uzņēmīgu cilvēku iniciatīvu rezultātā laika gaitā ir izveidoti objekti, kas uzrunā dažādas sabiedrības grupas. Vietas, kas kā dabīgi magnēti piesaista cilvēkus ir jāattīsta. Madonas novada pašvaldībai ir redzējums, kā attīstīt Gaujas ielas parku, taču mūsu redzējumam jābūt kopīgam. Tādēļ vēršamies pie tevis - madonieti - esošā un topošā Gaujas ielas parka apmeklētāja! Kāds ir tavs redzējums par šīs vietas turpmāko attīstību? Ko tajā vēlies redzēt un no kā būtu jāizvairās? Kāds, tavuprāt, būtu piemērotākais nosaukums šai 3,9 ha plašajai teritorijai?    
 
Sniedz savu viedokli aizpildot anketu ŠEIT vai nolasot attēlā redzamo QR kodu līdz 22. martam un atceries - nav sliktu ideju, ir tikai idejas, kas gaida piemērotu laiku to īstenošanai!

Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists