Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/jaunumi?fu=read&id=10262

Izsludināts radošo darbu konkurss

2021.02.15 20:11

Februāris ir ne tikai puteņu un mīlestības svētku mēnesis, bet daudzās pasaules kultūrās izceļas kā karnevālu, masku gājienu laiks. Arī latviskajās tradīcijās viena no Meteņu laika iezīmēm ir maskotās ķekatu un budēļu aktivitātes. Jā, epidemioloģisku apsvērumu dēļ, mūsu ikdiena bez maskām vairs nav iedomājama. Tomēr, Madonas bērnu un jauniešu centra darbinieki aicina uz maskām un maskošanos paskatīties radošāk, izsludinot radošo darbu konkursu “Šāda maska, tāda maska”.

Tā ietvaros Madonas novada bērniem un jauniešiem tiek dota iespēja zīmēt, līmēt aplicēt, veidot savas unikālās maskas, radīt kādu literāru šedevru un, iesniedzot konkursam, tikt pie balvām.

Piedalīties var individuāli, autoram pašam iesniedzot savus darbu, vai arī kolektīvi, kad darbus iesniedz pedagogs. Īpaši uz sadarbību aicināti skolotāji un interešu izglītības pedagogi, kuri ar konkursu vēlas pilnveidot ierasto mācību procesu. Iedvesmai Madonas BJC mājaslapā pieejami īsi, koncentrēti materiāli par maskām un maskošanās tradīcijām Latvijā, pasaulē.

Darbi konkursam iesniedzami līdz mēneša beigām. Vēlāk tos vērtēs kompetenta žūrija, kas arī noteiks labākos. Apbalvošana tiks organizēta, atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai. Madonas BJC sarūpētās balvas saņems pirmo trīs vietu ieguvēji un skatītāju simpātiju balvas ieguvēji katrā darbu kategorijā, divās vecuma grupās (līdz un virs 12 gadu vecumam). Labākie konkursa darbi tiks izstādīti Madonas BJC struktūrvienību telpās.

Plašāka informācija un konkursa nolikums atrodami Madonas BJC mājas lapā – www.bjc.madona.lv. Ja tomēr rodas kādi jautājumi, rakstiet mums - bjc@madona.lv , vai zvaniet - T. 26800048 (Alda)

Konkurss “Šāda maska, tāda maska” ir tikai daļa no Madonas BJC darba Covid – 19 izraisītās ārkārtas situācijas apstākļos. Turpinās attālinātas interešu izglītības  nodarbības, tiek veikts metodiskais darbs, plānotas nākotnes aktivitātes.

Lai arī trūkst klātienes tikšanos un audzēkņu čalu kabinetos, dzīve turpinās.


Indra Veipa

Madonas BJC jaunatnes darbiniece