Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10242

Iesaisties Madonas suņu pastaigu laukuma izveidē!

2021.02.09 17:05

Suns vēlas pastaigāties! Suns vēlas izskrieties! Suns vēlas spēlēties! Suns vēlas satikt citus suņus! Zinām, ka to saviem mīluļiem vēlas nodrošināt arī suņu saimnieki, kuru Madonā netrūkst. Tas, kas, iespējams, trūkst, ir suņu pastaigu laukums. Taču kādam tam jābūt? Kur tam jāatrodas? Cik ļoti tas ir nepieciešams?

Šie ir jautājumi uz kuriem Madonas novada pašvaldība kopā ar pilsētas suņu draugiem vēlas gūt atbildes. Ja esi gatavs/-a dot padomu un veltīt savu laiku tam, lai Madonā izveidotu suņiem un to saimniekiem draudzīgu pastaigu vidi - piesakies! 
 
Līdz 22. februārim gaidīsim ikviena suņu saimnieka vai citas suņu pastaigu laukuma izveidē ieinteresētas personas kontaktinformāciju (vārds, e-pasts, tālruņa numurs). Pēc iesūtīšanas termiņa beigām informāciju apkoposim, sazināsimies ar tiem, kas būs izrādījuši interesi un organizēsim tiešsaistes sanāksmes, kurās kopējiem spēkiem meklēsim labāko risinājumu. 

Aizpildi anketu ŠEIT!
Veidosim suņu pastaigu laukumu kopā!

Pamatojoties uz Fizisko personas datu apstrādes likuma 25. panta pirmo daļu, Madonas novada pašvaldība informē, ka anketā sniegtie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu iedzīvotāju iesaisti Madonas suņu pastaigu laukuma izveidē. Personas datu apstrādes pārzinis ir Madonas novada pašvaldība, juridiskā adrese Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, tālr. Nr. 64860090.
 
Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists