Izvēlne

13. maijā Madonā piestās Radio SWH jubilejas tūres pārvietojamā studija

iesūtīts: 2021.05.05 16:36
No 5. maija līdz 21. maijam Radio SWH, svinot savu 28 gadu dzimšanas dienu, dosies Latvijas novadu izziņas tūrē, apciemojot 16 Latvijas pilsētas un novadus un pietuvinot mūziku saviem klausītājiem.


Maija mēnesī Radio SWH jeb tautā dēvētais “Oranžais rādžiņš” nolēmis savus svētkus svinēt, ar unikālo radio mobilo studiju apceļojot Latviju un iepazīstot Latvijas novadu sniegtās iespējas, skaisto dabu un pats svarīgākais – satiktu savus klausītājus.


"Mēs paspējām šī gada laikā uzbūvēt jaunu, modernu pārvietojamo radio studiju, un tagad varam aizbraukt uz jebkuru mūsu zemes nostūri un raidīt no turienes. Vai tas būtu meža vidus, ezera krasts, tirgus laukums vai sporta stadions, ” stāsta AS “Radio SWH” valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics. “Maijā būsim svaiga gaisa radio, būsim Dzimtenes radio!”.

Latvijas novadu izziņu tūres laikā 16 dienās tiks apciemotas 16 pilsētas un novadi – Ventspils un Ventspils novads, Grobiņas, Saldus, Bauskas, Gulbenes, Madonas, Saulkrastu, Limbažu, Salaspils, Ķekavas un Olaines novadi, kā arī Valmiera, Cēsis, Sigulda un Ādaži. Tūres ietvaros katru dienu Radio SWH translēs iespaidīgus rīta šovus, kurās piedalīsies spožās un vienmēr enerģiskās Radio SWH ētera personības - Sanda Dejus, Kaspars Breidaks, Juta Jazz, Andris Freidenfelds, Artis Dvarionas, Arturs Krūzkops, Ligita Mieze un Edgars Barbaks.

Radio SWH kopā ar sadarbības pilsētu pašvaldībām, Volkswagen Komerctransports un Hesburger ievēros visus nepieciešamos epidemioloģiskos ierobežojumus un saglabās drošību!







13. maijā no plkst.7.00 līdz 11.00 pie Madonas kultūras nama piestās Radio SWH jubilejas tūres pārvietojamā studija, lai izzinātu un iepazītu Madonu, kā arī tiktos ar dažādu jomu pārstāvjiem.
Studijas viesi:
✅ no plkst.7.15 līdz 7.22 zīmola #VIEDI radītājs, vadītājs Arturs Gailītis
✅ no plkst.7.45 līdz 7.52 Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs Izglītojošā darba nodaļas vadītāja Zane Grīnvalde
✅ no plkst.8.15 līdz 8.22 viens no labākajiem Latvijas distanču slēpotājiem, rollerslēpotājiem Raimo Vīgants
✅ no plkst.8.45 līdz 8.52 Lubāna mitrāja informācijas centrs pārstāve Ilze Sauša
✅ no plkst.9.45 līdz 9.52 viens no izcilākajiem latviešu ģitāristiem, komponistiem, aranžētājiem, grupas vadītajiem, ģitāras Mārcis Auziņš
✅ no plkst.10.15 līdz 10.22 SIA MittHus projektu vadītājs Aivis Mitenieks
✅ no plkst.10.45 līdz 10.52 Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāja Ilze Vogina
Radio SWH jubilejas tūres ēteru no Madonas vadīs Evija Gulbe (Juta Jazz) un Andris Freidenfelds (Fredis).
Pārraidi varēsi klausīties radio SWH frekvencē 107,9 FM un skatīties video tiešraidē mājaslapā radioswh.lv. 

Informāciju sagatavoja:  AS "Radio SWH" mārketinga nodaļa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums