Izvēlne

Tiešsaistes mācību ekskursijas - reģistrē ekskursiju līdz 15.martam!

iesūtīts: 2021.03.04 11:42
Februārī, ierastās ikgadējās Ēnu dienas laikā, kas šogad atcelta pulcēšanās ierobežojumu dēļ, par darba tirgu, interesējošiem darba devējiem un profesijām skolēniem padziļināti ir iespēja uzzināt īpaši izveidotā mācību ekskursiju platformā. Tajā darba devēji aicināti skolām piedāvāt virtuālas mācību ekskursijas, bet pedagogi - pieteikt skolu klašu grupas attālinātai vizītei uzņēmumos un iestādēs.

Aicinām reģistrēt virtuālās mācību ekskursijas līdz 15. martam, dodot iespēju skolotājiem pieteikt klašu grupas uz tiešsaistes vizīti uzņēmumos vai iestādēs. 

Ja ir kādi jautājumi par ekskursijām, aicinām noskatīties vebināra ierakstu par tām vai sazināties ar JA Latvia, rakstot uz enudiena@jal.lv


Ekskursiju platforma izveidota ar Eiropas Savienības fondu/ Eiropas Sociālā fonda atbalstu Valsts izglītības attīstības aģentūras īstenotā projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

“Junior Achievement Latvia” skolēnu karjeras aptauja  tika veikta, 2020. gadā aptaujājot  1790 9. – 12. klašu skolēnus visā Latvijā.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums