.

Rīgas Starptautiskais kino festivāls noslēgsies Madonā ar filmas „Psihoze Stokholmā” seansu.

iesūtīts: 2021.12.06 13:44
Rīgas Starptautiskais kino festivāls piektdien, 10. decembrī, aicina uz pēdējo šīs festivāla sezonas notikumu ­– filmas „Psihoze Stokholmā” seansu Madonas kinoteātrī „Vidzeme”!

Vairāk par filmu: rigaiff.lv/psihoze

Biļešu iegāde: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/103870
14 gadus vecajai pusaudzei, iekāpjot vilcienā uz dzimšanas dienas svinībām galvaspilsētā, viņas māte joprojām ir uzticības persona. Taču izkāpjot, viņa ir spiesta uzņemties atbildību, jo mammu piemeklē skarbs psiholoģiskā stāvokļa saasinājums.
Pirms 20 gadiem režisore Marija Beka ar savu māti devusies brīvdienās uz Stokholmu un pieredzējusi, kā viņas pašas tuvākais cilvēks ar bipolārajiem traucējumiem kļuvis svešāds – filmas veidotājas atmiņas un viņas mātes medicīniskā vēsture kalpo par pamatu stāstam par paātrinātu pieaugšanu.
Pirms filmas – atspirdzinoši dzērieni, iespēja sastapt festivāla veidotāju komandu, kā arī kino publicista un festivāla pārstāvja Žulijena Nuhuma Kulibali ievads.
Notikumu iespējams apmeklēt tikai ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu. Seanss top ar Madonas novada pašvaldības, Zviedrijas vēstniecības Latvijā un Zviedrijas Institūta atbalstu.
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums