.

Loku meistars Andis Apsītis Madonas novadā: “Latvija ir ideāla vieta amatniecībai.”

iesūtīts: 2019.10.18 10:59
Latvijas simtgades projekts TUESI.LV turpina radīt video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem Latvijā un citur pasaulē, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.


“Loka maģija ir vienkāršībā. Tas ir hobijs un sporta veids, kas tevi atjauno saiknē ar vienkāršību,” raksturo loku meistars Andis Apsītis Madonas novada Ļaudonas pagastā.

“Es uzskatu, ka Latvija ir ideāla vieta amatniecībai. Latvijā ir izdevīgi ražot produktus ar augstu pievienoto vērtību. Mēs dzīvojam globālā tirgus laikmetā un es arī izeju uz šo tirgu,” stāsta Andis.

“Es cenšos būt atklāts un nemelot. Tev ir pienākums būt atklātam un godīgam pret savu klientu. Tas ir ļoti svarīgs princips un ar to var panākt ļoti daudz. Klienti to novērtē,” uzsver Andis.

“Es jūtos kā vidzemnieks un madonietis. Šeit ir daba un miers. Visas sezonas kā gleznā – zelta rudens, balta ziema, zaļa vasara. Dabas klātbūtne nomierina.”





Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Projektu “TUESI.LV 100+” īsteno biedrība “NEXT” ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība “NEXT”.


Papildus informācija: Projekts “TUESI.LV”          

info@tuesi.lv

22382139

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums