.

Lazdonas pasta nodaļa no 28.augusta klientus sāks apkalpot rekonstruētās telpās

iesūtīts: 2019.08.23 13:29
Uzlabojot klientu un darbinieku ērtības, no 2019.gada 28.augusta Madonas novada Lazdonas pagasta Lazdonas pasta nodaļa klientus sāks apkalpot rekonstruētās un labiekārtotās telpās līdzšinējā adresē Dārza ielā 17–6. Līdz ar ērtām telpām un uzlabotu preču sortimentu nodaļa jaunajā veidolā katru darbdienu pasta pakalpojumus sāks sniegt stundu agrāk, tādējādi uzlabojot pasta pakalpojumu pieejamību.

Lazdonas pasta nodaļa pēc rekonstrukcijas, kas īstenota sadarbībā ar vietējo pašvaldību, kam šīs telpas pieder, būs ieguvusi gaišu, plašu un ērtu klientu apkalpošanas vidi. Nodaļa būs aprīkota ar modernu kases sistēmu un elektronisko paraksta ierīci par reģistrētu sūtījumu saņemšanu, kā arī maksājumu karšu termināli, ļaujot klientiem par pirkumu samaksāt bezskaidras naudas norēķinu veidā.

Plašajās telpās klientiem tiks piedāvāts uzlabots preču sortiments, kas daļēji tiks izvietots klientiem pārskatāmajos preses izdevumu un citu preču stendos, palīdzot efektīvāk izvēlēties vēlamo pirkumu.

Būtisks atjaunotās Lazdonas pasta nodaļas jaunums ir darbalaika pagarināšana par vienu stundu, ik darbdienu sākot klientu apkalpošanu stundu agrāk nekā līdz šim: no 28.augusta nodaļas darbalaiks pirmdienās–piektdienās būs jau no plkst.8.00 līdz 12.30.

Jautājumu gadījumā klienti aicināti sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centra speciālistiem pa tālruni 27008001, 67008001 vai e-pastu info@pasts.lv.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi realizē klientu apkalpošanas uzlabošanas projektus pasta nodaļās, tostarp nodrošinot nodaļu telpu atjaunošanu klientiem un darbiniekiem draudzīgākas vides nodrošināšanai.


Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3800 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.


Sīkākai informācijai: Gundega Vārpa

Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja

Tālr.: +371 67608505 | Mob.: +371 26628729

E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums