Izdoti jaunie tūrisma ceļveži

ziņa publicēta 03.06.2020
Lielāks foto Sākoties vasarai, Madonas novada pašvaldība izdevusi jaunos tūrisma informācijas materiālus. Klajā nācis “Madonas novada tūrisma ceļvedis” un “Lubāna ezera apkārtnes tūrisma karte”.

"Madonas novada tūrisma ceļvedī" informācija sagrupēta pēc tūrisma galamērķu principa, aicinot ceļotājus iepazīt: Madonas pilsētu, Gaiziņkalna, Madonas un Cesvaines apkārtni, Aiviekstes krastus un Lubāna ezera apkārtni. Atsevišķi izcelti populārākie tūrisma objekti,  kultūras zīmes “Latviskais mantojums” saimniecības, vietas, no kurām var redzēt tālas skatu panorāmas, populārākie pārtikas produktu ražotāji, saimniecības ar dzīvniekiem, aktīvās atpūtas, ēdināšanas un nakšņošanas vietas. Ar atsevišķu marķējumu izcelti jaunākie objekti. Ceļvedis izdots latviešu, krievu un angļu valodās.

"Lubāna ezera apkārtnes tūrisma karte" jau tradicionāli tapusi, sadarbojoties 6 ezera apkārtnes novadiem: Madonas, Varakļānu, Rēzeknes, Rugāju, Balvu un Lubānas novadiem. Ceļvedī informācija sagrupēta 5 interešu grupās: daba un aktīvā atpūta, kultūra, lauku labumi un tradīcijas, ēdināšana, naktsmītnes. Ceļvedis izdots latviešu, igauņu un vācu valodās. 

Šobrīd norit darbs pie ceļvežu izplatīšanas. Aicinu ceļvežus saņemt (vai pieteikt to piegādi) Madonas novada tūrisma vietām, kā arī jebkurai sabiedriskai iestādei, kas ir ar mieru bezmaksas tūrisma ceļvežus pie sevis izvietot.

Lai jaunie materiāli sniedz idejas interesantām brīvdienām Madonas novadā!


Autore: Madonas novada pašvaldības tūrisma darba organizatore,
Sanita Soma, tel. 29130437.
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes