19. jūnijā - informācijas diena "Madonas novada tūrisma jaunumi"

ziņa publicēta 19.01.2018
Lielāks foto Šī gada 19. jūnijā (otrdiena) Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa organizē tūrisma pakalpojumu sniedzēju informācijas pēcpusdienu.

Pasākums plānots kā izbraukuma seminārs tūrisma pakalpojuma sniedzējiem, kura laikā dosimies ciemos pie vairākiem Madonas novada tūrisma saimniekiem. Pasākumā aicinām piedalīties Madonas un kaimiņu novadu tūrisma jomā strādājošos.

Braukšana ar savām automašīnām.

Programma:

14.00 Izbraukšana no Saieta laukuma Madonā (pulcējamies stāvlaukumā pretī pašvaldības auto garāžām).

14.15 Aušanas un rokdarbu darbnīca “Ozolkalna klēts”. Adrese: Biksēre, Sarkaņu pagasts, Madonas novads. Saimniece: Līga Kuba, tel. 29424633. Piedāvājums ceļotājiem: ekskursijas programma bērniem un pieaugušajiem (līdz 20 pers.); aušanas apmācības; austo izstrādājumu (brunči, lupatdeķi, dvieļi, lakati, jostas) iegāde un pasūtīšana; steļļu izgatavošana pēc pasūtījuma.

15.20 Silvijas Čurkstes kulinārā programma. Adrese: Lielie Kupri, Aronas pagasts, Madonas novads. Saimniece: Silvija Čurkste, tel. 26200599. Piedāvājums ceļotājiem: saimnieces stāsts par senajiem apkārtnes ēdieniem, kulināro mantojumu un ēšanas paražām. Šeit mums būs kopīgs launags ar seno ēdienu degustēšanu.

16.30 Brīvdienu māja “Gravas dzirnavas”. Adrese: Gravas dzirnavas, Aronas pagasts, Madonas novads. Saimniece: Ilze Stūre, tel. 29332642. Piedāvājums ceļotājiem: naktsmītne ar 4 gultas vietām, pirtiņa, ainaviska apkārtnes teritorija ar dīķi, laivas, katamarāns. 

17.00 Biškopības saimniecība “Kalnu medus”. Adrese: Rogas, Lubeja, Liezēres pagasts, Madonas novads. Saimnieks: Sandris Akmans, tel. 29174560.  Piedāvājums ceļotājiem: gūt ieskatu biškopībā, uzzināt par bišu lomu dabas norisēs un to pozitīvo ietekmi uz cilvēka dzīvi un veselību; iepazīt bišu dzīves norises: bišu izskatu, saimes dzīves un hierarhijas modeli. Noskaidrot, kā biškopja darbi izmainās līdz ar gadalaiku maiņu, apskatīt biškopja darba instrumentus un produkcijas iegūšanas iekārtas. Iemēģināt roku biškopja darbos, piedalīties praktiskajā “Dravnieka dravnīcā”. Iespēja iegādāties produkciju.

18.20 “Vakars uz ezera”. Adrese: Kāla ezers, Vestienas pagasts, Madonas novads. Saimnieks: Arturs Gailītis, tel. 26313346. Piedāvājums ceļotājiem: garšu baudījums jeb vakariņas uz grezni iekārtota plosta Kāla ezerā kopā ar labākajiem Latvijas pavāriem. Šī gada vasarā tiek piedāvāti 12 tematiski pasākumi. Mēs apskatīsim vietu, kur notiek pasākumi “Vakars uz ezera”, tiksimies ar pasākumu organizatoru Arturu Gailīti un dosimies kopīgā izbraucienā ar plostu pa Kāla ezeru. Vakariņas šoreiz gan organizēsim paši - līdzi jāņem groziņš, kopīgam vakariņu piknikam uz ezera.

Ap 20.00 Atgriežamies Madonā.

Pieteikšanās līdz 15. jūnijam.
Kontaktpersona - Sanita Soma, tel. 29130437, tic@madona.lv 

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes