20.oktobrī “Tūrisma brokastis 2020”

ziņa publicēta 21.08.2020
Lielāks foto Šī gada 20. oktobrī (otrdienā) Madonas novada pašvaldība aicina novada tūrisma pakalpojumu sniedzējus uz darba sanāksmi “Tūrisma brokastis”.

Sanāksmes laikā kopīgi atskatīsimies uz aizvadīto sezonu: covid nozagto pavasari, tūrisma vasaras un rudens sezonu, pieprasījuma tendencēm, klientiem un viņu atsauksmēm. Uzklausīsim tūrisma saimnieku priekšlikumus un sadzirdētos ceļotāju ieteikumus par tūrisma attīstības un sadarbības aktivitātēm. Tūrisma pakalpojumu sniedzēju viedoklis mums ir svarīgs, lai veiksmīgi saplānotu nākošā gada aktivitātes un pašvaldības atbalsta pasākumus. Kopā mēs varam vairāk!

Darba kārtībā: uzņēmuma “Madonas alus” iepazīšana, brokastis, atskats uz aizvadīto sezonu (informē visi klātesošie), individuālas sarunas.

Norises laiks: plkst. 9.00 – 12.00.

Norises vieta: Madonas alus, Bodnieki, Praulienas pagasts, Madonas novads.  

Dalība jāpiesaka līdz šī gada 16. oktobrim.  

Uzņēmumā "Madonas alus" aizvadīta ļoti darbīga tūrisma sezona. Īpaši daudz viesu uzņemts BBQ vasaras restorānā, kur apmeklētājiem tika piedāvāta gruzīnu virtuve gruzīnu pavāru izpildījumā, kas papildināta ar Madonas alus garšu buķeti. Viesi novērtējuši arī ideju par restorāna iekārtošanu dabiskā, nesamākslotā vidē, kur vērtība ir ainava, klusums un putnu dziesmas.

Kontaktpersona:

Sanita Soma - Madonas novada pašvaldības tūrisma darba organizatore,

tel. 29130437, sanita.soma@madona.lv

 
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes