"Smeceres silā" marķētas trases un orientēšanās poligons

ziņa publicēta 30.04.2020
Lielāks foto Paugurainajā Madonas piepilsētas sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils" nomarķētas 3 dažāda garuma trases: 4,5 km, 6,5 km un 10 km garumā.

Trašu marķējums iezīmēts sarkanā, zaļā un zilā krāsā. Vairākās vietās ir izvietota teritorijas kopējā karte, kura sniedz informāciju par sporta un atpūtas bāzes teritoriju, reljefu, trašu tīklu, infrastruktūras vietām un konkrēto atrašanās vietu. Ainaviskās, marķētās un koptās trases ir lieliska vieta pārgājieniem, skriešanai, nūjošanai un apvidus velo braukšanai.

Šajā pavasarī popularitāti iematojis arī orinetēšanās poligons. Ik pa brīdim Smeceres silā tiek sagatavota jauna karte ar jaunās vietās apvidū izvietotiem orientēšanās punktiem. Aktuālā karte pieejama www.smeceressils.lv sadaļā “TRASES” , kā arī drukātā veidā pie sporta bāzes loģistikas mājas!

Šobrīd "Smeceres silā" sev patīkamas brīvā laika pavadīšanas iespējas var rast dažādas auditorijas - gan dabas un nesteidzīgu pastaigu cienītāji, gan sportiskas un dinasmiskas atpūtas draugi.

Adrese: Biatlona trase, Lazdonas pagasts, Madonas novads, GPS 56.8408, 26.1914 
www.smeceressils.lv, tel. 29347575,  smecere@madona.lv 

Foto no Smeceres sila facebook un madona.lv foto galerijām.
Autore: S.Soma, tel. 29130437.
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes