Noslēdzies konkurss “Mana klases ekskursija Madonas novadā 2018”

ziņa publicēta 01.07.2018
Lielāks foto Šis gads Madonas novadā iezīmējās ar jaunatnes darbam veltītām aktivitātēm, jo Madonai bija gods būt par “Latvijas jauniešu galvaspilsētu 2018”. Tieši tādēļ ciemos uz Madonas novadu šogad īpaši aicinājām skolēnus un klašu kolektīvus.

Lai Madonas un novada iepazīšana būtu aizraujošāka, skolu klases no visas Latvijas laika posmā no 1. maija līdz 1. novembrim aicinājām piedalīties konkursā “Mana klases ekskursija Madonas novadā 2018”. Dalības noteikumi bija pavisam vienkārši: jābrauc ciemos, pēc ekskursijas jāiesniedz ekskursijas dienas apraksts, kurš papildināts ar foto mirkļiem un ar informāciju jāpadalās vismaz pāris interneta vietnēs.

Jau no konkursa pirmajām dienām bija jūtama pastiprināta interese par ekskursiju dienas plānošanu braucieniem uz Madonas novadu. Klašu kolektīvi varēja saplānot sev tīkamu individuālu maršrutu vai izmantot kādu no mūsu iepriekš sagatavotajiem: “Madonas gailim pa pēdām”, “Diena Gaiziņkalna apkārtnē” vai “Iepazīsti profesijas”.

Noslēdzoties konkursam, atbilstoši konkursa komisijas vērtējumam, par uzvarētājiem nominēti:

     *  Gulbenes sākumskolas 2a un 2b klase (par pavasara ekskursiju);

     *  Alūksnes pilsētas sākumskolas 2a klase (par pavasara ekskursiju);

     * Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolas 1b klase (par rudens ekskursiju);

     * Siguldas pilsētas vidusskolas 9 klase (par rudens ekskursiju).

Konkursa uzvarētāji balvās saņem saldumus no Madonas novada ražotājiem: vitamīniem bagātas augļu sukādes no zemnieku saimniecības “Jāņkalni” un uzņēmumā “Madonas karameles” ražoto cukurvati. Visas balvas uzvarētājiem tiks piegādātas personiski uz pieteikumā norādīto skolas adresi.

Paldies visām Latvijas skolām, kuras šogad  ekskursiju dienā devās ciemos uz Madonas novadu. Īpašs paldies tiem klašu kolektīviem, kuri pēc ekskursijas rada iespēju sagatavoja interesantus ekskursijas dienu aprakstus!

Konkursu organizēja Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa.

Foto attēlos mirkļi  no skolēnu ekskursijām un tikšanās ar mazajiem Madonas novada apceļotājiem Gulbenes un Alūksnes sākumskolās.

 
Autore: Sanita Soma, tel. 29130437.

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes