Foto atskats uz Ģitāristu sesijas noslēguma koncertu Praulienas skolā

ziņa publicēta 13.05.2018
Lielāks foto No 21. līdz 26. oktobrim Madonas novada Praulienas skolā norisinājās mūzikas apmācību nometne – Ģitāristu sesija, kurā līdz šim pieredzi guvuši 1505 zinātkāri muzikanti.

Sesijas 5 dienu laikā tieka piedāvātas iespējas meistaru vadībā mācīties un pilnveidot bungu, basa, ģitāras, akustiskās ģitāras, vokāla un kokles spēli. Šogad Baltijas valstis – Lietuva, Igaunija, Latvija, svin 100 gadus kopš neatkarības pasludināšanas.  Sesijas pastāvēšanas laikā ir bijusi laba sadarbība ar brāļu tautu mūziķiem. Madonai ir draudzības pilsētas – Anikšķi Lietuvā un Rapla Igaunijā. Uz konkursu „Pasaules Ritmi Praulienā” tika uzaicinātas jaunās rokgrupas no Lietuvas un Igaunijas, kaimiņiem tika piedāvāta iespēja būt par sesijas dalībniekiem, kā arī kopā ar meistariem radoši veidot programmu un gatavot noslēguma koncertu. Šo pasākumu nozīmīgu dara fakts, ka Madonai šogad piešķirts Latvijas Jauniešu galvaspilsētas tituls.

Ģitāristu sesijas dalībnieki, viņu vecāki un pašvaldība deva pozitīvu vērtējumu un uzmundrinājumu turpināt labās tradīcijas Praulienā. Vienoti Mūzikā!


Tiešraidi no Ģitāristu sesijas noslēguma koncerta skaties- ŠEIT
Vairāk informācijas: www.gitaristusesija.lv 
Ziņu publicēja: Ilze Stūre tel. 29332642
Foto: Agris Veckalniņš    
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes