9. jūnijā – Madonas pilsētas svētku amatnieku un mājražotāju tirdziņš (informācija tirgotājiem un programma apmeklētājiem)

ziņa publicēta 05.04.2018
Lielāks foto Jau tradicionāli Madonas pilsētas svētku sestdienas rīta pusē apmeklētājus gaida “Amatnieku un mājražotāju tirdziņš”, kurš papildināts ar lustīgu skatuves programmu un vispusīgām ģimeņu un bērnu aktivitātēm.

9. jūnija tirdziņa programma
Visi pasākumi notiek no plkst. 9.00 – 14.00

Informācija apmeklētājiem:

Amatnieku tirdziņš – Skolas/Valmieras ielā (no kultūras nama līdz Saieta laukumam).

Pārtikas un našķu tirdziņš, ēdināšanas sektors – Tirgus ielā un gar Saieta laukumu.

Aktivitātes bērniem būs izvietotas 3 vietās:  skvērā pie lielās strūklakas, skvērā pie kultūras nama un Saieta laukumā. Dalību pieteikušas sekojošas aktivitātes: bērnu elektro mašīnas, ūdens bumbas, zirgu izjādes, piepūšamās atrakcijas, mucu vilcieniņš, radio vadāmās mašīnas, loku šaušana, lielformāta spēles, Madonas novada jauniešu centru izdarības: izziņu spēle “Gailis ganos”, orientēšanās spēle, radošās darbnīcas, sejas apgleznošana, tetovējumi un hennas zīmējumi;

Informācijas teltis – Saieta laukumā. Dalību pieteikuši: Madonas novada sadraudzības rajons no Lietuvas Anīkšči, izdevniecība “Jumava”, Zaļo un zemnieku savienība, Madonas novada bibliotēka, Latvijas valsts policija, Latvijas Republikas zemessardze, Veselības telts. 

Kultūras programma – Saieta laukumā. Programmas ietvaros ar savu māksliniecisko sniegumu skatītājus priecēs 20 pašdarbnieku kolektīvi ar vairāk kā 160 dalībniekiem, to vidū arī viesi no Lietuvas un Igaunijas.

Informācija tirgotājiem:

Pārtika / uzkodas:
   * ‌Iebraukšana: 6.00 - 8.00 pa Saules/Tirgus ielas krustojumu.
‌   * Tirgošanās: uz Tirgus ielas un Saieta laukumam piegulošās ielas. Tirgošanās tikai 1 ielas pusē – ar skatu uz Saieta laukumu. Automašīnas varēs novietot telts aizmugurē.
‌   * Dalības maksa: fiziskām personām - 1,40 eur; juridiskām personām – 7 eur; Madonas novadā reģistrētajiem tirgotājiem – bez maksas. Visiem tirgotājiem līdzi jābūt dokumentam, kas apliecina saimnieciskās darbības statusu.
‌   * Izbraukšana: 14.00 - 15.00.

Amatnieki:
‌   * Iebraukšana: 6.00 - 8.00 pa Raiņa/ Skolas ielas krustojumu (pie Madonas kultūras nama).
‌   * Tirgošanās: uz Skolas / Valmieras ielas (tas ir posms no kultūras nama līdz Saieta laukumam). Tirgošanās tikai 1 ielas pusē. Automašīnas varēs novietot telts aizmugurē.
‌   * Dalības maksa: fiziskām personām - 1,40 eur; juridiskām personām – 7 eur; Madonas novadā reģistrētajiem tirgotājiem – bez maksas. Visiem tirgotājiem līdzi jābūt dokumentam, kas apliecina saimnieciskās darbības statusu.
‌   * Izbraukšana: 14.00 - 15.00.

Informācijas teltis:
‌   * Iebraukšana: līdz 8.30 pa Orehovozujevas/ Saieta laukuma krustojumu. Visas vietas ar informācijas sniedzējiem ir saskaņotas individuāli.
‌   * Pasākuma laiks: 9.00 – 14.00.    * Izbraukšana: 14.00 - 15.00.

Atrakcijas:
‌   * Iebraukšana: līdz 8.30. Visas vietas ar pakalpojumu sniedzējiem ir saskaņotas individuāli!
‌   * Pasākuma laiks: 9.00 – 14.00. * Izbraukšana: 14.00 - 15.00.

Skaistus svētkus!
‌Tirdziņa koordinatore: Sanita Soma, tel. 29130437.   

‌Pasākuma Madonas pilsētas un novada svētki "Atspulgi" no 2018. gada 7.-9.jūnijam  programma: 

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes