Jaunums! Tūrisma ceļvedis - Aronas pagasta "Skatupunkti"

ziņa publicēta 04.01.2018
Lielāks foto Tuvojoties Latvijas simtgadei, daudzos projektu konkursos aktuāla tēma ir savas piederības un identitātes veicināšana Latvijai. Kusas Multifunkcionālais centrs „1. stāvs” sadarbībā ar Madonas novada pašvaldības, biedrības "Aronas pīlādzis" atbalstu ir izveidojis tūrisma ceļvedi pa Madonas novada Aronas pagasta skaistākajiem Skatupunktiem.

Jau vairākus gadus Aronas pagastā ir aktīvi cilvēki, kas darbojas pagasta skaistāko vietu – Skatupunktu – apzināšanā, sakopšanā, pilnveidošanā. Patiess prieks par aktīvajiem ļaudīm, kuri saskata sev apkārt skaisto, pozitīvo un ar interesi vēlas to pilnveidot un bagātināt, un atrast „to rozīnīti”, ar ko mēs varētu piesaistīt gan vietējos ekskursantus, gan tālāku zemju viesus. Un mums ir ar ko lepoties, mēs esam bagāti ar saviem Skatupunktiem, kas, pateicoties Madonas novada pašvaldības NVO projektu konkursā gūtajam finansējumam, projekta laikā tika izveidoti bukletā. Šis buklets no 2018. gada būs pieejams sabiedriskajās un ar tūrisma infrastruktūru saistītajās vietās.


‌ Ja kāds sirdī jūt nepieciešamību pēc fiziskām aktivitātēm un tajā pašā laikā ir vēlme iepazīstināt citus ar skaistākajām Aronas pagasta vietām – laipni aicināti pievienoties mūsu Vides gidei – Silvijai Čurkstei, jo, kopīgi darbojoties, mēs varam paveikt lielas lietas! Neesam apstājušies pie interaktīvo spēļu radīšanas, lai interesantāk varētu iepazīties ar Aronas pagastu, tāpēc iesākto darbu turpināsim arī 2018. gadā. 


‌Ziņu iesūtīja: Iveta Kaparkalēja, MC "1 stāvs" vadītāja, tel. 26363415 
‌Ziņu publicēja: Ilze Stūre, tel. 29332642
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes