25. novembrī ceļojumu stāstu vakars Lubāna mitrāja informācijas centrā

ziņa publicēta 11.11.2017
Lielāks foto Vai ir vēl labāks laiks par novembri, kad pie kūpošām tējas krūzēm un kamīna mierpilnās uguns klausīties cilvēku stāstus par viņu skaistajiem piedzīvojumiem? Mūsuprāt, novembris ir vislabākais laiks!

Tāpēc aicinām Jūs ciemos pie mums veselas divas reizes – 25. novembrī un 9.decembrī, no  plkst. 16.00 – 19.00, kad klausīsimies mūsu pašu draugu stāstos par to, kur nu kurš ir pabijis, kur ceļojis un ko labu piedzīvojis! Visi stāstnieki ir vienkārši un brīnišķīgi cilvēki, kas diendienā tā pat, kā ikviens dodas uz darbu un pārnāk mājās, tepat Latvijā! Bet ir brīži, kad viņi samet visu savu iedzīvi somā un dodas, lai iedvesmotos, smeltos pieredzi no pasaules plašumiem un baudītu tās skaistumu! Un mēs esam gatavi klausīties viņu stāstos..

Pirmajā stāstu vakarā 25. novembrī pie mums ciemosies Kārlis Melngailis un Krista Hartmane! Kārlis šajā vasarā devās diezgan drosmīgā solo braucienā uz Balkāniem. Horvātija-Bosnija-Serbija-Melnkalne-Albānija-Maķedonija-Kosova, 21 diena, 2000+ km ar transportu, 300+ km ar kājām! Kā ceļot vienam un kādas ir atziņas par mums tik neizzinātajiem Balkāniem? Tāds būs Kārļa stāsts! Ikdienā Kārlis strādā “LIVE RĪGA”, tūrisma attīstības birojā un ir tas, kurš Rīgas viesiem stāsta par Rīgas un Latvijas dārgumiem un pat vada ekskursijas pa Nila, Mura un Kuzjas darbistabu Rīgas domē!

Otrā mūsu stāstniece ir Krista, kas kopā ar savu draugu Ivo pirms vairāk diviem gadiem paziņoja: “Mēs braucam uz Jaunzēlandi!” Un ticiet, šie abi spēj piepildīt sev doto laiku! Kā nodzīvot 12 mēnešus Jaunzēlandē, kur strādāt, kā dzīvot mašīnā, kā uzkāpt visās virsotnēs un kur atrast Hobitu? To Jums pastāstīts Krista! Ikdienā Krista strādā Krimuldā par fizioterapeiti, rūpējas, lai visi ir veseli un vispār mīl dzīvi, kūkas, skriet un Latviju! 😊 Tāpēc aicinām Jūs 25. novembrī no plkst. 16.00 – 19.00 pie mums, Lubāna mitrāja informācijas centrā, kur gaidīsim Jūs ar siltu tēju un cepumiņiem!

Pasākums ir bezmaksas un iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Sīkāka informācija lubanamitrajs@gmail.com vai pa tālruni 29234956 


Ziņu iesūtīja: Līga Jātniece, tel. + 371 29234956 
Ziņu publicēja: Ilze Stūre, tel. +371 29332642


     
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes