FOTO no Madonas novada uzņēmēju dienas Tūrisma stenda aktivitātēm

ziņa publicēta 25.11.2016
Lielāks foto Foto stāsts par tūrisma stenda aktivitātēm un loteriju laimētāju saraksts.

Madonas novada uzņēmēju diena šogad notika 26. novembrī, Madonas sporta centrā Gaujas ielā 13. Tajā piedalījās vairāk kā 100 dalībnieki.  

Apvienotajā Madonas novada tūrisma stendā piedalījās Madonas novada Tūrisma informācijas centrs, Lubāna mitrāja informācijas centrs, keramiķis Jānis Seiksts, dārzniece-dendroloģe Aija Kaškure, zemnieku saimniecība "Ataugas", brīvdienu māja "Piekūni", atpūtas komplekss "Rēķu kalns", viesu māja "GaiziņStars" un lauku sēta "Bieles". Tūrisma saimnieki stāstīja par saviem sezonas pakalpojumiem, kā arī aicināja piedalīties īpašās izstādes aktivitātēs:

   * Fotografējies stendā esošajā Lubāna ezera laivā un laimē Dāvanu karti “Laivošanai Lubāna ezerā”(4 personas, 1 diena). Dāvanu karti laimēja Rolands, tel. 25612245.
   * Mini, cik tonnas māla ar rokām 45 gadu laikā ir samīcījis keramiķis Jānis Seiksts un piedalies loterijā par dāvanu karti “Jāņa Seiksta keramikas suvenīrs”. Dāvanu karti laimēja Beāte Ozoliņa no Madonas.
   * Mini, cik kokaugu dažādības ir Aijas Kaškures koku dārzā un piedalies loterijā par dāvanu karti “Aijas Kaškures koku dārza apmeklējums”. Dāvanu karti laimēja Māris, tel.26823131.
    * Mini, cik lielā platībā zemnieku saimniecībā “Ataugas” tiek audzētas zemenes un avenes  un piedalies loterijā par dāvanu karti “Zemnieku saimniecības Ataugas zemeņu vai aveņu groziņš”. Dāvanu karti laimēja Iveta, tel. 26188486.
    * Mini, kā sauc “Piekūnu” astroloģijas darbnīcu  un piedalies loterijā par dāvanu karti “Zvaigžņu stunda pie astroloģes Danutas Kiopas”. Dāvanu karti laimēja Gunta, tel. 26236833.
‌    * Piedalies atpūtas kompleksa “Rēķu kalns” loterijā par dāvanu karti “Slēpošana 2 personām atpūtas kompleksā Rēķu kalns” vai kādu no 10 “Rēķu kalna” pārsteiguma balvām! Dāvanu katrte izlozēta!
‌    * Uzraksti, cik augsts ir Gaiziņkalna  un piedalies loterijā par dāvanu karti “Pusdienas 2 personām viesu mājā GaiziņStars”.  Dāvanu karti laimēja Erika, tel. 26335717.


‌Paldies visiem izstādes Tūrisma stenda apmeklētājiem un tūrisma pakalpojumu sniedzējiem par dalību Madonas novada uzņēmēju dienās!

‌Visa pasākuma FOTOATSKATS.

‌Tūrisma stenda organizatore;  S.Soma, tel. 29130437

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes