Izstrādāts jauns Madonas novada tūrisma interneta karšu pārlūks

ziņa publicēta 06.07.2015
Lielāks foto Jaunais interaktīvais karšu pārlūks interneta lietotājiem pieejams Madonas novada tūrisma portālā www.visitmadona.lv (skatīt lapas labajā pusē sadaļu “Tūrisma karte”). Projekts tapis sadarbojoties Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļai ar SIA “Karšu izdevniecību Jāņa sēta”.

Jaunā programmatūra ikvienam tās lietotājam interneta vidē nodrošina kvalitatīvu Madonas novada karti (mērogs 1:20 000), kartes tuvināšanas un attālināšanas iespēju, attāluma mērītāju un galvenais – informāciju par novada tūrisma un atpūtas piedāvājumu. Informācija ir sagrupēta grupās: tūrisma informācija, apskates objekti, aktīvā atpūta, slēpošana, naktsmītnes, pirtis, ēdināšana un sabiedriskās iestādes. Tapšanas stadijā ir arī tūrisma maršrutu sadaļa.

Karte ir ērti lietojama, uzbraucot ar peli jebkura objekta ikonai, parādās uzpeldošais logs ar informāciju par objektu, kas savukārt aizved klientu uz interesējošā objekta interneta vietni. Lietotājs var veikt arī sev interesējošo pakalpojumu grupu atlasi, piemēram izvēlēties tikai naktsmītnes vai ēdināšanas vietas. Karšu pārlūks ir sagatavots 3 atsevišķos valodu moduļos – latviešu, krievu un angļu valodās.  

Skatīt jauno karti:

Autore: S.Soma, tel. 29130437.  

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes