Fotokonkurss “Ziemas sajūtas Madonā un Madonas novadā” noslēdzies.

ziņa publicēta 23.12.2014
Lielāks foto Madonas novada Tūrisma informācijas centrs, iestājoties decembrim un gaidot gada gaišākos svētkus – Ziemassvētkus, organizēja nelielu fotokonkursu “Ziemas sajūtas Madonā un Madonas novadā” un aicināja ikkatru no Jums tajā aktīvi piedalīties, kopā veidojot skaistāko bilžu galeriju.

      Mērķis bija izcelt Madonas un Madonas novada skaistākās un interesantākās vietas, objektus un dabas skatus. Aicinājām Jūs notvert unikālo garšu, smaržu, noskaņu un sajūtas, atainot pilsētas un novada iedzīvotāju un viesu noskaņojumu, to emocijas ikdienas dzīvē, atpūtā un sportā, darbā un svētkos. Aicinājām izcelt to, ar ko varam lepoties tieši ziemā un kas veido mūsu novada „vizītkarti”.

     Gaidījām Jūsu fotogrāfijas līdz 15.decembrim uz e-pastu: ilze.riekstina@madona.lv.

     Fotogrāfiju vērtētāji bija katrs pats, kurš savu attieksmi izteica, ienākot šeit: portālā www.draugiem.lv un nospiežot “Man patīk” pie sev tīkamākajām bildēm. Vērā tika ņemti balsojumi, kas veikti līdz 23.decembrim. Tad saskaitījām, cik balsu katra bilde ieguvusi un jau nākamajā dienā - pirms Ziemassvētkiem - 23.decembrī uzzinājām, kuru iepriecinās Madonas TIC sagādātā dāvana.


    Ar lieli prieku varam paziņot, ka bildes, kura ieguvusi visvairāk simpātijas - 359 balsis, autors ir Ansis Blaus. Skaistais skats ar dzeltenīgo sunīti uzņemts pie Aiviekstes Praulienas pagasta Vecsaikavā 22.11.2014. Apsveicam! Sakām paldies arī atbalstītājiem, viesu mājai "Šubrakkrasti" par dāvanu karti 70 EUR vērtībā fotokonkursa uzvarētājam.

    Sakām lielu paldies par aktivitāti gan visiem bilžu iesūtītājiem, gan visiem neatlaidīgajiem balsotājiem. Fotokonkurss ir izdevies, jo esam saņēmuši ne tikai neskaitāmas izcilas bildes un izveidojuši skaistu galeriju, bet esam ieguvuši arī daudz jaunu "draugu" un mūsu tūrisma lapas sekotāju. Arī turpmāk ceram uz jūsu atsaucību mūsu rīkotajos konkursos, akcijās un pasākumos!


Autore: I.Riekstiņa
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes