SVEICAM JAUNAJĀ MĀJAS LAPĀ!

ziņa publicēta 01.11.2014
Lielāks foto Esam patiesi priecīgi paziņot, ka no šodienas - 1.novembra - visiem interesentiem ir pieejama jaunā mājaslapa "Tūrisms Madonas novadā".

Mājas lapas jaunā adrese ir http://www.madona.lv/turisms/lv/

Pēdējos mēnešus esam aktīvi darbojušies pie jaunas mājaslapas versijas izstrādāšanas, tāpēc ļoti ceram, ka tā Jums patiks, būs arvien biežāk apmeklēta un ērtāk lietojama. Pilnveidojoties esam saglabājuši visas svarīgākās iepriekšējās mājas lapas sadaļas, bet kas ir būtiski - jaunā lapa no iepriekšējās atšķiras ar mūsdienīgāku dizainu un mājas lapas apmeklētājiem vieglāk lietojamu informācijas izkārtojumu. Ievērojami ir mainījies ir galvenās lapas tēls – esam kļuvuši daudz košāki un informatīvāki. Tuvāko mēnešu laikā paredzēti svarīgāko sadaļu tulkojumi arī angļu, krievu un ar laiku arī citās valodās. Tāpat jāpabeidz iesāktais darbs pie Tūrisma kartes, lai tā būtu lielisks palīgs un ceļvedis ekskursiju plānošanai ne tikai vietējiem, bet arī ārvalstu tūristiem.

Mums ir svarīga ikviena Jūsu atsaucība un ieinteresētība, lai Jūsu izteiktais viedoklis komentāru sadaļās būtu vērtējošs un tūrisma pakalpojumu sniedzēju turpmāko darbību motivējošs un atbalstošs.

Lai jebkuram mūsu mājaslapas apmeklētājam vai sociālo tīklu lietotājam būtu pieejama kvalitatīva, saturiski bagāta un interesanta informācija par aktualitātēm Madonas pilsētā un novadā, īpaši uz sadarbību aicinām ikvienu Madonas novada tūrisma pakalpojuma sniedzēju. Ja vēlaties būt pamanīti un ievēroti, rakstiet par jaunumiem savās saimniecībās un sūtiet mums savu aktuālāko notikumu bildes uz e-pastu: ilze.riekstina@madona.lv. Mēs palīdzēsim būt par šīs informācijas nesējiem un nogādāt to līdz potenciālajiem klientiem.

 

Lai mums visiem veiksme turpmāko ideju īstenošanā!

 

Autore: I.Riekstiņa
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes