„Ghetto Basket” 12.sezonas Superfinālā

iesūtīts: 2020.08.28 13:59
"Ghetto Basket" 12 sezonu laikā pirmo reizi vienā dienā tika kronēti 15 čempioni. Līdzās "Bauerfeind", Pro grupas čempionvienībai "Saldais ēdiens", "Ghetto Ladies" labākajai komandai "Classy" un divās vecuma grupās uzvarējušajām Igaunijas "Siilikad" meitenēm par fināldienas varoni kļuva arī "Maxima" jauniešu "Slam Dunk" konkursa uzvarētājs Edijs Začs.

Par "Ghetto Basket" fināldienas galveno spēli kļuva "Ghetto Basket" cīniņš par 1000 eiro naudas prēmiju. 2019. gada vicečempioniem "Bauerfeind" izšķirošā mača laikā izdevās atspēlēties un pārspēt Dobeles "Skandiju". 3. vietu finālā ieguva regulārās sezonas labākā komanda "BS Tukums".

     „BK 3X3 Madona” jauniešu vecuma grupās Superfinālā pārstāvēja 4 komandas. „3X3 Madona-09” (K.Dūdums, V.R.Strumpe, A.Mikāls, A.Vasilaki) U11 grupā, „3X3 Madona-08”(J.Spaile, M.Zuzjaks, H.Justs, M.Lībors) U-12 grupā -aizvadīja labas un noderīgas spēles apakšgrupās, bet uz „play-off” netika. „3X3 Madona-07” (R.D.Iecelnieks, S.D.Lietavietis, J.Liepiņš, K.Solovjovs) U13 grupā un „3X3 Madona-06”(M.Peilāns, R.Ščeglovs, K.P.Pātaga, R.Kurzemnieks) U-14 grupā –pēc sekmīgām spēlēm apakšgrupās, tomēr tālāk par1/4 fināla slieksni netika. Visas komandas var lepoties ar šīs vasaras gūto pieredzi „Ghetto Basket” turnīrā, jo īpaši „3X3 Madona-06”, kas apakšgrupā uzvarēja „BS Tukums” komandu, kuri arī kļuva par U-14 grupas Superfināla uzvarētājiem.

     20.00 pienāca laiks emcijām, enerģijai un skaistiem dankiem, tas bija “Maxima Junior Slam dunk” konkurss. 7 jaunie dankeri bija gatavi parādīt uz ko ir spējīgi, pierādīt, ka visaugstākās ambīcijas un lielākais cīņasspars var atnest uzvaru. 27. augusts visiem no džekiem spilgti paliks atmiņā, jo viens no septiņiem censoņiem kļuva par pirmo jauniešu dankeri Latvijā, un tas bija Edijs Začs, apsteidzot Niku Trumekalnu, Raiti Špelu un mūsu Jēkabu Liepiņu. "Dankeru" vietu sadalījumu noteica profesionāla žūrija - Liene Jansone, Raimonds Elbakjans, Renārs Zeltiņš, Artis Ate, Valdis Zeps, Edgars Bāliņš un "Durklis".

     Jēkaba Liepiņa vizītkarte šim konkursam bija: Džeks, kurš zina, kas ir augsts lēciens, jo kā nekā nāk no augsto pauguru zemes - Madonas. Jēkabs ir gatavs savu mīļāko danku parādīt superfinālā. Kā pats Jēkabs ir teicis - “Tā kā esmu jau trīs cilvēkiem pārdankojis vēlētos vēl vienu māsiņu vai brālīti lai var pārlekt pāri četriem.” Vai Gaiziņkalna spēks būs ar Jēkabu, to redzēsim superfinālā!

     Jēkabs konkursā ieguva augsto 4.vietu un spilgtas atmiņas ilgam laikam.

     Paldies vecākiem par atbalstu vasaras ceturtdienās, pašiem puišiem, „BK 3X3 Madona” un personīgi Valdim Madarniekam! 

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums