Madonas sieviešu volejbola komanda uzsāk savu otro sezonu

iesūtīts: 2019.09.20 10:59
Jau otro sezonu volejbols no Madonas tiek pārstāvēts arī sieviešu konkurencē EVL (Entuziastu volejbola līga).

Ja runājam par iepriekšējo 2018./2019. gada sezonu, tad sākums bija daudz sološs un panākumi turpinājās visas sezonas garumā. Pamatturnīra ietvaros tika zaudēta tikai viena spēle un regulāro spēļu tabulu noslēdzām stabilā un pārliecinošā 1.vietā. Tikai noslēguma posmā  - izslēgšanas spēlēs – komandas soliņš saruka, rezultātā 4.vieta EVL sieviešu 2.līgā.

Neatmetot cerības uz nākošo sezonu pa vasaru tika ieguldīts laiks un darbs startējot EVL Vasaras līgā klasiskajā volejbolā. Šoreiz gan pārliecinoši izcīnot 1.vietu.

Jauna sezona nesīs jaunus rezultātus un jau pavisam drīz sāksim mūsu otro sezonu EVL 2.līgā. Pirmās spēles gaidāmas 28.spetembrī. Komandā lielākoties spēlē Madonas volejbolā izaugušas meitenes, kuras mācoties Madonā ir trenējušās pie treneriem Jāņa Sudāra, Aivara Indrikova, Gunta Lazdas.

Joprojām pārstāvot savas komandas Madonas novada atklātajā čempionātā– Madona, Ļaudona, Varakļāni, meitenes katru gadu cīnās un popularizē šo sporta veidu arī savos pagastos un novada robežās.

Paralēli EVL spēlēm, Madonas sieviešu komanda ir sevi un novadu prezentējusi dažādos sadraudzības turnīros visā Latvijā, no kuriem principā katru reizi mājās ir vestas medaļas.

Liels atbalsts šo sezonu laikā ir bijis gan biedrība “Volejbola attīstība Madonas novadā”, gan  Madonas novada pašvaldība, kas ar finansiālu un emocionālu atbalstu ir sekojušas līdzi spēļu norisēm  un iespējām tajās piedalīties.

Līdzīgi kā pagājušajā sezonā, arī šogad centīsimies sieviešu volejbolu atvest uz mājām – Madonu. Par to noteikti ziņosim, kā arī visa aktuālā informācija par volejbola norisēm novadā ir pieejama “Volejbola attīstība Madonas novadā” Facebook kontā.

Tiekamies laukumos!

Līna Gailuma

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums