Basketbolsisti konkurē 3x3 basketbolā

iesūtīts: 2019.05.27 11:49
"Ghetto Basket" 11. sezonas turpinājumā ceturtdien, 23. maijā Rīgā, Grīziņkalnā, Madonas BJSS startēja ar 4 komandām.

     U-11(2008.g.dz.) grupā mūsējie Kārlis Augusts Vītols, Haralds Justs, Mārcis Lībors, Varis Strumpe, apakšgrupā jau izrādīja lielāku konkurenci nekā pirmajā posmā 13.maijā, labāka komandas spēle, lielāka cīņa un apakšgrupā izcīnīts pirmais panākums.

     U-13 (2006.g.dz.) grupā startējām ar 2 komandām. Gadu jaunākie -Jēkabs Liepiņš, Rolands Antulis, Rainers Iecelnieks, Sanijs Lietavietis, apakšgrupā tika pie uzvarām, bet play – off netika. Otra komanda- Markuss Peilāns, Pēteris Supe, Diks Bortņikovs, Rainers Ščeglovs, 15 komandu konkurencē ar grūtībām izkļuva no apakšgrupas. Ja 13.maijā komanda izcīnīja augsto 2.vietu posmā, tad šoreiz uzvara 1/8 finālā, uzvara 1/4 finālā, bet sāpīgi zaudējumi 1/2 finālā un spēlē par 3.vietu un posmā izcīnīta 4.vieta.

     U-15 (2004.g.dz.) komanda-Ritvars Puķudārzs, Dāvis Akmans, Daniels Začests, atkal izkļuva no apakšgrupas, bet ,tāpat kā pirmajā posmā 13.maijā, zaudējums 1/8 finālā.

    Savu spēļu staplaikos, jaunie basketbolisti ar lielu interesi vēro Pro grupas cīņas, kur arī šajā posmā piedalījās daudz ārvalstu komanda no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Zviedrijas, Ukrainas un Beļģijas. Basketbolistus un viņu līdzjutējus izšķirošo cīņu laikā priecēja mūziķis "ansis", kā arī karsējmeiteņu komanda "Baroneses".

     “Ghetto Basket” nākamais turnīrs notika sestdien, 25. maijā Ogrē. Uz šo posmu ieradās Madonas BJSS U-16 (2003.g.dz.) komanda –Dairis Točs, Arvis Šilinskis, Edijs Skuja, Madars Lācis. Pirmajā posmā 16.maijā Rīgā komandai izdevās izcīnīt 2.vietu, bet Ogrē izcīnīta 4.vieta.

     3x3 "Ghetto Basket" nākamais turnīrs notiks ceturtdien, 30. maijā Rīgā, Grīziņkalnā.

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums