Startē veterāni

iesūtīts: 2019.03.06 10:45
Nedēļas nogalē Rīgas sporta manēžā notika LSVS pašvaldību 56. sporta spēļu finālsacensībās vieglatlētikā telpās, kas vienkopus pulcēja 382 sportistus no 34 Latvijas komandām un kurp devās arī Madonas novada komanda 18 vieglatlētu sastāvā.

 Komandu vērtējumā 34 pašvaldību spēcīgā konkurencē uzvaras laurus plūca Rīgas sporta veterānu klubs, aiz sevis atstājot Līvānu novadu un Ventspils pilsētu. Olimpiskajā sešiniekā savu vārdu ierakstīja arī Valmiera, Gulbenes novds un Liepājas senioru sporta klubs. Madonieši savā kontā izcīnīja 5 zelta, 8 sudraba un 9 bronzas medaļas, kas kopvērtējumā deva 14.vietu .

Sportiski gara diena tika aizvadīta, sākot ar atklāšanas parādi un pirmajiem startiem plkst. 11:00 un beidzot ar pēdējo disciplīnu Jūdzes skrējienā, kas noslēdzās ap 20:00 vakarā.

Madonas novada medaļnieku pulkā ir; Dzidra Širve -3 medaļas, Anta Mincāne – 3, Dace Saulīte – 3, Ruta Kozlovska – 2,Ieviņa Lieldiena – 2, Raimonds Grīgs – 2,  Līga Platpīre - 1, Santa Jokuma - 1, Ilona Pupause – 1, Māra Bārbale – 1, Jānis Vocišs – 1, Kārlis Bricis – 1, Helmuts Polis – 1.

Neatkarīgi no tā, kuru reizi dodamies uz sacensībām, ikreiz ir gandarījums par komandas katra dalībnieka startu, jo stājoties uz starta līnijas ikviens ir nolēmis uzrādīt savus labākos rezultātus.

 Atbildības sajūta mijas ar satraukumu, ir jau zināmie sāncenši, bet ir, kuri vēl nav iepazīti un sasniegtais rezultāts ir vai nu plānotais, vai necerētais. Uzvaras, rekordi, prieks, satikšanās, sirdsdegsme – tas viss dienas garumā virmoja sporta manēžā.

Paldies visiem dalībniekiem, kuri šajā dienā izjuta pozitīvu konkurenci un sportisko cīņu, kuriem nedaudz pietrūka līdz medaļām; Natālijai Peļepjecai, Ivetai Pastarei, Ilonai Grīgai, Valdim Jermacānam, Ansim Deksnim. Jo jebkurā gadījumā tas ir solis pretī uzvarai, vai tā būtu uzvara līdz medaļai, vai uzvara pašam pār sevi.

Nav aiz kalniem nākamais starts vieglatlētiem – pavasara kross Jēkabpilī, un veterānu pulkā laipni aicināts un gaidīts ikviens, kuram savos labākajos gados ir vēlme apliecināt savi meža takās , gan stadiona skrejceliņos un sektoros.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums